Computer låst og skal åbnes på anden måde

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
user-584896
Registreret bruger

Windows-udgave på pc’en:
Beskrivelse af problemet:

Efter at have læst blad nr. 19/2020 ville jeg skifte min microsoft konto ud med en lokal konto, det efter bladet var mere sikkert.

Efter at have fulgt instruksen om kontoskifte og afsluttet – kom der en besked, at der var sket en fejl, ny pinkode ikke tilgængelig og der skulle vælges en anden metode at logge på med, hvorefter pinkoden skal konfigureres.

Hvordan logger jeg på igen ?????  hvad er en anden måde ???????

med venlig hilsen

Brix Ramløse

 

 


Stjef
Registreret bruger

    Hej Brix,

    Du får beskeden, da du er ved at logge ind? Hvilke muligheder vises på din skærm? Normalt får du mulighed for at gendanne din konto med fx et besvare nogle spørgsmål. Hvis du kan tage et billede af skærmen, vil det være en stor hjælp.

    Med venlig hilsen

    Steffen Nielsen

    Komputer for alle


    user-584896
    Registreret bruger

      Hej

      Her er et foto af beskeden med fejlen – hvis jeg trykker på indstillingen for login, kommer et billeder frem med en rubrik for et login – jeg har ingen login der virker – hverken nye eller gamle.

      Hvad gør jeg??????

      Venlig hilsen

      Brix

       

       

       

       

       

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Start med at logge ind på din Microsoft konto for at se, om din computer stadig er tilknyttet der. Hvis den er, kan du nulstille adgangskoden og komme videre.

        Næste trin i reparationen er at genstarte i Fejlsikret tilstand og prøve at logge ind der:

        https://support.microsoft.com/da-dk/windows/start-din-pc-i-fejlsikret-tilstand-i-windows-10-92c27cff-db89-8644-1ce4-b3e5e56fe234

        Mulighed nummer tre er at geninstallere Windows. Det er ikke så dramatisk, som det lyder, der er mulighed for at bevare dine installerede programmer og dokumenter:

        https://support.microsoft.com/da-dk/windows/s%C3%A5dan-optimerer-nulstiller-eller-gendanner-du-din-pc-51391d9a-eb0a-84a7-69e4-c2c1fbceb8dd

        Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.