grafikkort

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
jee.torben
Medlem

hej

Jeg har en 4 coreldual – sata2 bundkort med tilhørende Pentium (R) Dual- core 5200 – 2.5 GHZ cpu

 

Har købt et grafikkort Nvidia Geforce 210 med 512 M bytes og HDMI indgang. Men når jeg sætter det i og installerer drivere blafrer ikoner på den øverste halvdel af skærmbilledet og mange gange låser det. skærmen er ikke ret gammel og med digital indgang. Den kan køre både analog og digital

Bundkortet har pci express x 16

Jeg har windows 7 installeret på computeren og med det gamle grafikkort kører det udmærket, men vil gerne have HDMI

mvh Torben Nielsen

 

ps. Vil det sige man ikke kan få svar på samme måde som før?

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Hej Torben – til det sidste først – nej det er meningen at det skal fungere en lille smule anderledes end med det gamle SOS.

    I det nye forum lægges der mere op til at brugerne vil hjælpe hinanden i mere udstrakt grad, men også at vi supportere måske mere overvåger systemet og kan træde ind hvis det kommer til at vare for længe med et svar.

    Så det kommer vi så til nu – du skal være sikker på at du har indstalleret den rigtige driver til grafikkort som udgangspunkt. 

    Hvis du stadig har problemet efter at du er helt sikker på din driver, kan det jo være at kortet simpelthen er i stykker og så må du en tur forbi forhandleren hvor du købte det. Der burde ikke være problemer i at montere et nyt grafikkort og i de fleste tilfælde vil windows endda selv finde frem til en egnet driver

     

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.