Helbredstjek af processor

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
gurliruby
Abonnent

Windows-udgave på pc’en: 10
Beskrivelse af problemet: I Komputer for alle, 8/2018 har I et indlæg: Giv pc’en et helbredstjek. Det har jeg gjort. Jeg har en Dell Inspiron med Intel core 3i processor. Jeg har installeret programmet med værktøjet Intel Processor Diagnostic Tool og kørt programmet. Det går i stå efter de første ca. 5 punkter (som er Pass) og viser så et felt med ‘IPDT visParticle (versionsnr.)’ og viser en masse små kulørte kugler og skriver noget om ‘collision’, hvorefter der står ’svarer ikke’. Så kan jeg ikke komme videre med programmet. Jeg antager at det betyder at min pc er syg? Men hvad betyder det med ‘collision’? Tak for hjælp.

gurlihn

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Gurli

    Først har jeg en besked fra Afdelingen Bare Rolig: Hvis din PC i øvrigt fungerer, er der ingen grund til panik. Billedet med de mange kugler er en test af grafikkortet, og din Core i3 har et ret lille grafikkort, der let bliver overbelastet. Det kan muligvis korrigeres ved at installere en opdateret driver til kortet, eller ved at gå dybt i systemindstillingerne for at tildele mere ram til grafikkortet.

    Men hvis din PC i øvrigt ikke giver problemer, kan du ignorere at grafiktesten fejler.

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.