HP DVD

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år siden.
Oprettet af
kiljung694020
Abonnent

Windows-udgave på pc’en:  Win 10
Beskrivelse af problemet:  Jeg har en HP Compaq Desktop PC  med indbygget DVD/CD rom drev. Problemet er bare at det ikke kører når jeg indsætter en CD Rom eller DVD. Jeg kan heller ikke finde drevet i PC`en.   Hvordan får jeg det til at fungere igen, kan det være en app eller lign. der mangler. Det skal siges at det er længe siden det blev brugt sidst.  PÅ forhånd Tak hvis en venlig sjæl kan løse problemet ??

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det er desværre muligt, at DVD-drevet er stået af. Det kan du undersøge ved at gå ind i Enhedshåndtering og se, om drevet optræder der. Jeg vedlægger et skærmskud, der viser det.

    Et nyt DVD-drev er ikke dyrt, men maskinen skal omkring et værksted for at få det monteret. Alternativt er eksterne drev, der tilsluttes USB-porten, også billige.


    kiljung694020
    Abonnent

      Jeg er kommet i kontakt med drevet, tak for hjælpen med det.  Men når for test isætter en ganske almindelig DVD kommer det billede op du kan se på skærm skuddet. Hvorfor i alverden skal jeg nu betale for at se en film ??  Men jeg tænker at der er en anden mulighed for at se og/eller brænde en CD. Forslag er særdeles velkomne. På forhånd Tak  Vh  Kiljung

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Ønsket om penge har forbindelse til nogle ganske komplicerede forhold omkring ophavsret, og hvem der har pligten til at sikre, at disse love bliver overholdt. Hvis vi bare kunne bruge vores computere som vi finder passende, ville det være umuligt at håndhæve disse love. Advokater og erstatningskrav kan også blive ret kostbare i den slags sager. Derfor er der kommet et kompromis, så de fleste afspillerprogrammer koster penge.

        Men det gør VLC heldigvis ikke:

        https://fordelszonen.komputer.dk/programmer/vlc-media-player

        Når vi nu er i gang med de gratis glæder, vil jeg supplere med et gratis program til CD/DVD-brænding:

        https://fordelszonen.komputer.dk/programmer/ashampoo-burning-studio-2018

        Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.