Kan ikke hente dokumenter oa. i Chrome.

Løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  relisi 1 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
relisi
Abonnent

Windows-udgave på pc’en: 10
Beskrivelse af problemet:
Jeg har problemer med at hente visse dokumenter ned i Chrome.
Det sker fx, når man vil se dokumenter fra “arkivalieronline”; her kommer man fint til siden med amt, sogn og årstal. Men når man så vælger årstal for fx fødte, sker der ikke mere. En fane åbner, men den forbliver tom; det er som om den såkaldte “billedeviser” fra sitet ikke bliver indlæst.
Det samme sker, hvis man bruger Edge; men underligt nok virker det med Firefox (selv om der også nogen gange er ventetider her). Tidligere var der ingen problemer i Chrome, og siderne loadede lynhurtigt.
Måske det er en indstilling i browseren. Jeg oplever også jævnligt problemer med et se Google Apps (som “Fotos”) i Chrome, hvorimod den altid virker i Edge.
Jeg har en næsten ny PC med gode specifikationer; jeg har slået “Adblock” fra, tømt cachen, genstartet osv, men det har ikke nogen effekt. Og langt de fleste sider hentes i øvrigt ned ned lynhurtigt og uden problemer (har fibernet).
Regnar Simonsen.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Det lyder som om Arkivalier gør nogle ting, der kommer på tværs af den ret strikse sikkerhed, Chrome har. Kan du give mig et link eller to til de sider, der giver problemer?

  Hvis jeg har ret, er det Arkivalier, der skal ændre nogle ting for at få det til at fungere.


  relisi
  Abonnent

   Hej
   Her er fx et link til AO, hvor siden ikke vil indlæse på min PC.
   https://www.sa.dk/ao-soegesider/da/billedviser?bsid=159502

   Sjovt nok kan problemet løses, hvis man vælger en inkognito-fane i Google Chrome. Her læses siden straks ind – måske nogen kan give en forklaring herpå?
   Det samme er tilfældet, når jeg er inde på Nordea Netbank. I en normal fane kan jeg ikke betale regninger og overføre penge, men der er ingen problemer med en inkognito-fane. Her kan jeg også vælge at bruge Edge, hvor der ikke er problemer.

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Tak. Jeg har set nærmere på siden (se skærmskud), og ser striber af tekniske fejl. Den røde forneden er den mest alvorlige, men de andre er også problematiske.

    Det vil føre for vidt at gå i dybden med de problemer, jeg ser, eller hvorfor det fungerer i incognito tilstand. Det er problemer, udviklerne af siderne må løse.

    tips
    tips
    Registreret bruger

     Jeg har gennem de senerer år logget på kontokik og netbank i Nordea med googel chrom ja flere 1000 gange og der har aldrig hveret problemer, og heller ikke med at overfører penge eller at betale en regning, der må da hverer noget galt med din googel chrom……………..

     tips
     tips
     Registreret bruger

      Jeg har nu prøvet og klikke på den link du har lagt ind til  rigsarkivet, ja det fungerer helt perfekt med googel chrom, ja siderne indlæses lynhurtig og når at jeg klikker på de mange muligheder, ja siderne skifter lynhurtig og fungerer perfekt, og jeg har stofa fiber med en hastighed på 30/30 Mbps. Der må hverer noget alvorlig galt med din googel chrom brovser

      tips
      tips
      Registreret bruger

       Ja se på vedhæftet fil fra rigsarkivet, ja helt perfekt, men måske at du skal prøve at løse problemet med en defekt chrom ved at installerer googel chrom beta, ja det er da gratis og prøve, ja klik på link og se nærmer.

        

       https://www.google.com/intl/da/chrome/beta/


       relisi
       Abonnent

        Tak for de forskellige forslag.
        Problemet blev løst på 2 måder – enten ved at bruge inkognitofaner i chrome eller ved at installere chrome-beta.

        Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.