Kan ikke skrive snabel-a

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  jli 5 måneder, 1 uge siden.
Oprettet af
jli
Registreret bruger

Windows-udgave på pc’en: 10
Beskrivelse af problemet:

Har anskaffet en ny komputer. Tastaturet er indstillet til dansk QWRTY. Og landeindstillinger/sprog er sat til Danmark/dansk. Men man kan ikke skrive snabel-a via alt-gr knappen + 2. Det er heller ikke muligt at skrive andre tegn, som står nedatil til højre på nummertasterne v.h.a. alt gr knappen.

Er der en anden måde at skrive snabel-a?


kaj-emil
Abonnent

  Hej

  Når det er en ny computer, og du ikke kan skrive @ som beskrevet, vil jeg anbefale at du reklamerer, det skal bare være i orden.

  Ellers har @ ASCII kode 64, det betyder, at du kan skrive @ ved at holde Alt-tasten (tasten til venstre for Space) og trykke 64 på Num-lock tastaturet.

  Du kan læse mere om det her:
  https://support.microsoft.com/da-dk/topic/inds%C3%A6t-ascii-eller-unicode-latinbaserede-symboler-og-tegn-d13f58d3-7bcb-44a7-a4d5-972ee12e50e0#bm1

  Med venlig hilsen

  Kaj-Emil

  HenrikClausen
  HenrikClausen
  Komputer for alle

   Hvilket tegn får du, når du taster AltGr+2, og de andre taster med AltGr-kombinationer (3, 4, 7, 8, 9, 0,E)? Jeg har stadig mistanke om en forkert tastaturindstilling. En mulighed er, at der både er dansk og engelsk tastatur installeret, og at du er kommet til at skifte imellem dem ved en fejl.

    

    


   jli
   Registreret bruger

    AltGr + 2-8 får blot markøren, som blinker der hvor det næste tegn skal stå til at forsvinde. AltGr + 9,0 og E giver de korrekte tegn – d.v.s. ]} og €.

    På proceslinine står der, at det er dansk tastatur.  Men genvejen med alt + 64 virker fint – Tak til Kaj-Emil 🙂

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg