Kopiering til exFAT USB.

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  kaj-emil 2 måneder siden.
Oprettet af
hans-311120a945
Abonnent

Windows-udgave på pc’en: Windows 10, 64 bit.
Beskrivelse af problemet: Jeg forsøger at kopiere til exFAT USB med kapacitet på 2 TB, enkelte biblioteker kopieres med indhold men de fleste biblioteker er efter kopering tomme, navnet på biblioteket kopieres fint. Under kopieringsprocessen markeres for fremskridt, men efter processen er bibliotekerne i en del tilfælde tomme – nogen forslag til hvad der sker eller ikke sker?

Hej – og tak for tilbagemeldingerne.

Der er nu tilstødt en udfordring mere: Når jeg kopierer med TeraCopy kommer alt tilsyneladende med i første omgang, når jeg så har haft slukket maskinen og tænder igen er nogle filer forsvundet – hvad sker her?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Den slags må ikke kunne ske… Lad mig hurtigt foreslå at prøve TeraCopy:

  https://www.codesector.com/teracopy


  kaj-emil
  Abonnent

   Hej Hans

   Jeg synes lige du skal se dette:

   Du har et meget større diskforbrug ved exFAT– i forhold til NTFS-filsystemet, navnlig ved mange små filer og en stor Stidybde.

   Billedet viser, at når du kopierer mange filer fra en computer (med NTFS) til et USB-stik (med exFAT) og til en anden computer (med NTFS) bliver tallene for Diskforbrug 5,46GB – 30,0GB – 5,46GB altså har exFAT næsten en faktor 6 større diskforbrug end NTFS ved mange små filer, jeg har ikke bemærket det ved store filer, jeg benytter exFAT filsystemet til film.

   Med venlig hilsen

   Kaj-Emil

   Du skal være abonnent for at skrive et indlæg