Mus virker ikke efter win10-installation og genoprettelse

Ikke løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 måneder, 1 uge siden.
Oprettet af
paj666
Abonnent

Windows-udgave på pc’en:
Beskrivelse af problemet: Jeg har fornylig installeret win10 på min 9 år gamle win7-computer. Den kørte meget langsomt, så jeg genoprettede til fabriksindstillingerne. Så virkede musen ikke længere (Logitech M 235 – trådløs). Touchpladen virker fint, men den har jeg aldrig været glad for at bruge. Musen blev afprøvet på min nye win10-computer – der virkede den  fint.

Hvad gør jeg?

Mvh Per Johansen.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hej Per

  Din mus er en del af ‘Unifying’ serien fra Logitech, så du skal installere denne programpakke:

  https://support.logitech.com/da_dk/software/unifying

  Det burde få musen til at fungere igen.


  paj666
  Abonnent

   Hej Henrik

   Tak for svar – problemet blev desværre ikke løst, da jeg kørte logitech-softwaren. Det viste sig, at det er USB-portene, der ikke virker – hvis jeg sætter min iPhone til er der ingen reaktion – Mvh Per

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Aha – så har du brug for at skaffe en USB-hub driver til dit bundkort. Det kan (med lidt held – det er jo en gammel maskine) hentes fra producentens hjemmeside. Det kan jeg hjælpe med at finde frem til.


    paj666
    Abonnent

     PC’en er en Compaq Presario CQ61 – håber, det hjælper.

     HenrikClausen
     HenrikClausen
     Komputer for alle

      Jaeh – og nej: HP (der ejer Compaq nu) skriver på deres hjemmeside, at computere fra før 2013 ikke understøttes. Ergo er det ikke umiddelbart muligt at hente drivere til computerens USB-porte.

      Der er dog en mulighed tilbage: Kør Enhedshåndtering (højreklik på Start-menuen for at finde det), og vælg Opdater driver. Det har en pæn chance for at finde den rigtige driver.

      Giver det ikke resultat, kan du i stedet vælge Fjern enhed, og derefter Søg efter hardwareændringer. Så vil en eventuel forkert driver blive fjernet først. Jeg vedlægger et skærmskud.

      Du skal være abonnent for at skrive et indlæg