Ny PC

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
evse
Abonnent

Windows-udgave på pc’en: Windows 10 Home 1909.

Når jeg åbner konti i indstillinger står jeg som administrator, men hvis jeg vil flytte en mappe fra C drevet får jeg meldingen, du skal være administrator, hvilket jeg jo er, men får at vide at jeg ikke har tilladelse til at udføre handlingen.

Hvordan får jeg kontrollen over den nye PC?

En anden ting er farveskift af handlingscenter og proceslinien, feltet til markering er nedtonet, jeg vælger  så at skifte farve fra lys til mørk, så er feltet aktiv til flueben, men når jeg går tilbage til lys er jeg tilbage til udgangspunktet, intet har ændret sig. Hvad gør jeg?

Når computeren beder om genstart og genstarter, sætter den skærmen på stand by, og så sker der ikke mere før jeg fremtvinger en nedlukning og starter op igen. Skal jeg levere computeren retur?

ES

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej (beklager det forsinkede svar)

    Det med Admin rettigheder kan skyldes, at du prøver at flytte mapper, der ikke bør flyttes. Der er fejlmeldingen fra Windows misvisende, idet der sandsynligvis er tale om systemmapper eller mapper låst af kørende programmer. Du må gerne være en tand mere konkret om,hvad du prøver at flytte.

    Det med handlingscenteret har jeg brug for at se et skærmskud af for at kommentere.

    Så er der det med skærmen. Her er det vigtigt at vide, om det er en bærbar pc (så skærmen er indbygget), eller en stationær, så du har en separat skærm. I alle tilfælde vil jeg foreslå at sikre, at driveren til grafikkortet er opdateret.

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.