Opdel: Døde mit skærmkort?

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 1 måned siden.
Oprettet af
[email protected]
Abonnent

Har lidt problem med muligvis mit skærmkort.

Pludselig blev min  skærm fyldt med lodrette smalle striber, et øjeblik senere slog den over i, at den delte siden op i et stk .skærm der var en trediedel af skærmbilledet, og en anden del, der var 2 trediedele af normal skærm, så  begyndte de at bytte plads, hvilket gav en mærkelig skærm. Skærmen gik derefter i “sort” (var nærmest mørk brunlig), derefter var der ingen liv i skærmen mere. Er det tegn på, at jeg måske skal have et nyt skærmkort, eller en ny PC?

Jeg har prøvet med en anden skærm, og der laver den det samme! Så det er ikke skærmene, der er noget galt med!

Mvh. John

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Ja, det er skærmkortet, der er brudt sammen. Hvis din PC er en stationær med grafikkortet monteret på bundkortet, kan det skiftes. Og medmindre du spiller store 3D-spil eller arbejder i 3D-programmer, er det såmænd ikke så dyrt. Hvis du ikke har brug for væsentlig 3D-kraft, kan det klares for omkring 500 kroner. Har du brug for moderat 3D-kraft, får du ganske meget for omkring 1000 kroner. Her er nogle eksempler:

    https://www.proshop.dk/Grafikkort?pre=0&p=0-80000

    Hvis din computer er en bærbar, skal den repareres, eller udskiftes…

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.