Problemer ved opstart

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  bhc0069 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
bjæs588308
Abonnent

Hej

Min computer vil ikke længere starte op. Det er kommet pludselig uden nogen forvarsel – dog har dvd-drevet været lidt ustabilt gennem et stykke tid.

Ved opstart kører samtlige blæsere fint (både til grafikkort, kabinet og strømforsyning), men der kommer ikke noget bip overhovedet – mod normalt et bip. Harddisken reagerer tilsyneladende ikke og der kommer ikke noget signal til skærmen. Skærmen står på standby og når jeg tænder computeren tænder skærmen lige et sekund men forbliver sort og går derefter tilbage i standby. Ram-blokkene er renset og tjekket på kryds og tværs i soklerne, men stadig uden opstart og LED RAM på bundkortet lyser konstant. Grafikkortet er renset og monteret igen, også stadig uden opstart. Er der nogle, der har nogle forslag til løsninger – har selv en grum mistanke om bundkortet…… forhåbentlig ikke defekt HD:)

Bundkortet er GIGABYTE GA-K8VT800M

Mvh

 

 

 


bhc0069
Registreret bruger

    Hej Bjæs

    Bundkortet er også mit bud, ikke at jeg er ekspert – men det er som regel på denne måde mine pc´ere afgår ved døden ….. 🙂 siger de forretninger som jeg beder om at kigge på pc.


    bjæs588308
    Abonnent

      Hej BHC

      Tak for buddet …:)

      Det var også det jeg frygtede. Men her efter Pinsen prøvede jeg endnu en gang at skille hele skidtet ad, samle det igen og starte det op igen. Og minsandten om ikke det hele startede op uden problemer, da computeren stod uden kabinet på !!  Jeg monterede et nyt dvd-drev og den startede igen fint op. Jeg fik strammet skruerne godt, skruet kabinettet på og —– den gik dæleme død igen :).

      Nu, efter diverse tjek og brug af skruetrækker, står computeren med et lidt løst fastskruet grafikkort, harddisk/dvd-drev er fastgjort med en skrue mindre og kabinettet er kun fastgjort på bagsiden af computeren.  MEN NU KØRER DEN UDEN PROBLEMER !!!!!!  Skruer jeg de pågældende ting fast, dør computeren igen !

      Nu kunne det til gengæld være ret interessant, om der var nogle der kunne give en forklaring på den nye situation !  Har selv mistanke om en løs forbindelse (ud over dem jeg selv har lavet for at få den til at fungere:)) og der burde ikke sidde noget i klemme.

      Bjæs

       

       

      Mon dit bundkort har en kortslutning til kabinettet, der lige netop bliver aktiveret, når alt er monteret og strammet korrekt..?


      bjæs588308
      Abonnent

        Hej

        Undskyld det sene svar…

        Jeg har undersøgt og ikke fundet nogen kortslutning til kabinettet.

        Men her i weekenden ville den pludselig ikke starte igen !   Jeg rodede lidt med skidtet og endte med at afmontere lydkortet, hvorefter maskinen startede op uden problemer !   Den har vel at mærke kørt og fungeret MED lydkortet indtil nu, men nu har den åbenbart fundet en ny mulighed for at drille mig 🙂

        Så nu opgiver jeg min tro følgesvend, investerer i en ekstern HD, og får overført alle mine data til en ny bærbar !

        Mvh

        Bjæs

         

         

        Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.