Programmer fra fordelszonen

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 måneder, 1 uge siden.
Oprettet af
bent09
Abonnent

Windows-udgave på pc’en: win 10
Beskrivelse af problemet: Jeg har haft store problemer med at min bærbare er blevet utrolig sløv. Meget længe om at starte og åbne programmer. Jeg har kørt alverdens optimeringsprogrammer og til sidst nulstillet windows 10. Det har dog ikke hjulpet, men nu kan jeg ikke hente programmer fra fordelszonen. Når jeg klikker på “Gem” vender den bare tilbage til min skrivebordsskærm og så sker der niks mere. Hvad kan der være galt?

Hilsen Bent

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hej Bent

  Hvilken browser brugter du – og har du prøvet med en anden, f.eks. Firefox eller Chorme?

  Sløvhed kan skyldes mange ting. I værste fald er computerens harddisk sløj og bør skiftes. Hvor gammel er din PC, og hvor meget hukommelse (ram) har den?


  bent09
  Abonnent

   Hej. Min PC er ACER aspire V3, 1000GB HDD og 8 Gb ram. Den er fra ca 2012-2013.

   Jeg bruger Chrome, men har også Firefox og Edge. Alle browsere er lige langsomme. Når jeg vil åbne browseren eller en hjemmeside står den og arbejder i flere minutter, fryser flere gange og nede i venstre hjørne står der: Venter på cache…

   Jeg har prøvet både med trådløs internet og med kabel, men ingen forskel.

   Hilsen Bent

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Hej Bent

    8 GB ram og 1000 GB harddisk er gode tal. Den computer er hurtig nok i sig selv.

    Hvilke sikkerhedsprogrammer har du installeret? Jeg mistænker, at du har for mange..:

    Af tekniske grunde går sikkerhedsprogrammer ret ofte i vejen for hinanden, når de kappes om at skanne efter forskellige trusler. Og hvis du sidder på et hjemmenetværk (dvs. bag en router, der jo fungerer som firewall), er de akutte trusler ret begrænsede. Så prøv at sortere i sikkerhedsprogrammerne, og tag en frisk vurdering af, hvad du har brug for.

    Når problemet særligt handler om netværk vil jeg også foreslå at bruge Windows’ funktion til at nulstille det. Funktionen hedder Netværksnulstilling og kan findes fra søgefeltet:

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg