skærmkort

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
mingos
Medlem

!Hjælp jeg får en fejlmeddelse på mit skærmkort som lyder enheden kan ikke starte (kode 10)

denne enhed bruger ingen ressourcer da derer opstået en fejl. Er mit skærmkort brændt af ?

Jeg kan godt bruge computeren men den køre meget i hak.Jeg har prøvet at opdatere drivere men det hjælper ikke.Computeren er en bærebar hp pavilion zv 5000.Håber i kan hjælpe på forhånd tak.

Mvh Flemming

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Noget kunne godt tyde på at du behøver en tur forbi et værksted med din pc – du kan dog forlods prøve om du kan fjerne enheden via enhedshåndtering og derefter genstarte pc’en. Derved bør den forsøge at genindlæse driveren til grafikkortet, men hvis det, af en eller årsag, er ‘brændt af’ kommer den jo ingen vegne og fejlmeddelsen vil fortsætte.

    Til Jans i øvrigt udmærkede svar vil jeg tilføje, at computeren sikkert kører i VGA-tilstand, som alle er i stand til at falde tilbage til. Det er ret langsomt, som du oplever.

    Forslaget om at fjerne skærmkortet helt fra computerens drivere er godt, og du skal naturligvis have den nyeste driver ved hånden.

    Hvis kortet decideret er ‘brændt af’, vil det være ret usædvanligt, for det kan ikke overophede dramatisk uden at du lægger mærke til det. Det kan dog være en komponentfejl af andre årsager. Hvis det ikke hjælper at fjerne driveren og lægge den ind påny, må forhandleren se på problemet og reparere det.

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.