uønsket programmeringsudskrift

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
Lise-Lotte Kjær
Medlem

Hvis jeg forsøger at udskrive et markeret område fra mit bankdepot kommer der 14 sider med al programmering.

Hvis jeg forsøger at klikke på links i min mail påstås det at maskinen ikke har kapacitet.

Hvis jeg forsøger at udskrive KRAKs vej anvisning kommer der 2 sider programmering og uden kort.

Almindelige dokumenter fra maskinen kan udskrives uden problemer.

Jeg have sikkerhedssystem Norton, som jeg opdaterede med ny version 2010, siden langsom effekt, ved henvendelse til Norton anviste man kontakt til Telenor, som erkendte at de to systemer ikke arbejdede godt sammen. Anbefalede mig at anvende AVG og siden har jeg haft ovennævnte problemer. – Bruger XP og i mit C-drev er optaget 51 GB og 24 GB ledig kapacitet. Bruger næsten kun maskinen til dokumenter.

Tilføjelse

Hurra det virker mht. udskrift uden programmering – men der er opstået et nyt problem ved mail, idet jeg, når jeg klikker på et link, bliver sendt over i mit dokumentarkiv uden at kunne foretage åbning af linket, der står bare OK på “knasten” og i feltet nedenunder står der “Exekverbare filer”.

Så hvad gør jeg nu???

Venlig hilsen og glædelig jul Lise-Lotte Kjær

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Jamen det er jo hele 3 ting der driller dig, selv om nr.1 og 3 sandsynligvis hænger sammen idet det jo er lidt samme problemstilling.

    Jeg ville synes at du som udgangspunkt skal lave en diskoprydning – bare med den indbyggede funktion i xp som du finder ved at åbne stifinder og højreklikke på c-drevet og vælge egenskaber. Her finder du en knap der giver adgang til ‘diskoprydning’ vælg så ‘hele dynen’ så du får slettet cookies, gamle internetfiler m.m.

    Evt. kan du efterfølgende fjerne din printerdriver og installere den påny – det KAN muligvis også have gavnlig effekt.

    Endelig kan du sørge for at din browser er opdateret til nyeste version hvis du ikke allerede har gjort det. Explorer kører jo nu på version 8 og det er den sidste du har mulighed for at bruge med xp.

    Til dit andet problem – det med mailen er det noget nemmere gå til.

    Af én eller anden grund(tit i forbindelse med en opdatering) kan der opstå en fejl i reg.databasen som medfører at man netop ikke kan aktivere disse link i mailprogrammer og forøvrigt, som regel, heller ikke i de øvrige officeprogrammer.

    Løsningen – og den virker med det samme, er at downloade en lille fil fra denne hjemmeside:

    http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm

    Det er filen lidt ned på siden du skal bruge. Den hedder :’htm/html_associations_fix.zip’

    Download filen til et vilkårligt sted på harddisken, udpak og kør den – genstart pc og fejlen burde være rettet.

    Filen er oprindelig skrevet til win xp, men den fungerer lige så godt med både vista og win 7.

    Og så vil jeg da lige sikre mig at du har afinstalleret Norton antivirus inden du installerede AVG – det er en meget dårlig ide at have to antivirusprogrammer kørende samtidig. Det er næsten en stensikker vej til konflikt..

    Tilføjelse

    Hurra det virker mht. udskrift uden programmering – men der er opstået et nyt problem ved mail, idet jeg, når jeg klikker på et link, bliver sendt over i mit dokumentarkiv uden at kunne foretage åbning af linket, der står bare OK på “knasten” og i feltet nedenunder står der “Exekverbare filer”. Jeg har fjernet Norton før AVG, Har explorer 8, automaisk opdatering. Oprydningen gav 3 GB.

    Så hvad gør jeg nu???

    Venlig hilsen og glædelig jul Lise-Lotte Kjær

    Redigeret Lør, 2010-12-18 12:03.
    jan larsen
    jan larsen
    Supporter

      Nåja, så langt så godt…

      Jeg synes du skal prøve at lave en registreringsdatabaseoprydning (langt ord) med et program som Ccleaner e.lign. og så køre file filen fra dougnox igen og så se om ikke det hjælper.

      Jeg har anbefalet løsningen med filen fra dougnox til rigtig mange efterhånden og den virker hver gang, så det må også kunne lykkes for dig.

      Held og lykke og glædelig jul til dig også – lad høre om det virker

      Tak for hurtigt svar

      Jeg har prøvet hele turen med registreringsdatabasen/ccleaner, dougnox, men desværre smider den mig stadig over i mit dokumentarkiv. Når du sender svar i mailen, kan jeg heller ikke lukke dem op, men kan jo så ved at gå direkte ind på jeres hjemmeside. – Det løser sig vist ikke på denne side jul.

      Fortsat god jul – Lise-Lotte

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.