2 mailadresser, kan ikke blokere for modtagelse af den ene

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Leif Jonasson Leif Jonasson 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
argo1234-6866466333
Registreret bruger

Min kone og jeg, har hver en mailadresse, som begge har samme konto, hos TDC, min kone kører med XP home, og jeg med Windows 7, min kone bruger Outlook Expres 2003, da jeg også havde XP og Outlook Expres 2003, kunne jeg blokere for mails, der var sendt til min kones mail adresse, så det kun var hende der modtog sine egne mails, og på samme måde kunne hun ikke modtage mails der var sendt til mig. Men nu hvor jeg har en komputer med Windows 7, bruger jeg Microsoft Outlook 2003 og desværre kan jeg ikke finde ud af, at blokere for de mails, der er beregnet til min kone, så jeg modtager alt der bliver sendt til hende, jeg har prøvet at indstille min computer til, at videresende hendes mail, til hende, men de kommer retur til mig. Mit spørgsmål er derfor, er der nogen mulighed for, at blokere for, at jeg modtager min kones mails, men alligevel ikke forhindrer hende i, at modtage de mails, som er beregnet på hende.

Leif Jonasson
Leif Jonasson
Supporter

    Den eneste måde at gøre det på, vil formodentlig være, at du sætter en regel op i Outlook, der forhindrer din kones mails i at nå frem til din indbakke. Problemet er, at TDC som du ganske rigtigt skriver kun giver deres kunder én konto med op til fem forskellige aliasser.

    Derfor kan jeg ikke nøjagtigt forklare, hvordan reglen skal sættes op, men prøv at gå ind i Outlook > Funktioner > Regler og beskeder og opret en ny regel, der passer på jeres forhold. Jeg tør ikke love, at den kan laves så det virker – se ovenstående. Men det kan ikke skade at prøve.

    vh

    Leif Jonasson

     


    Eivin Mejer
    Medlem

      Jeg havde samme problem med Windows Live Mail. Se mit spørgsmål og mit eget svar, jeg fandt løsningen.

      Emnet under Mail, ‘aliasadresser og Live Mail’. Det fungerer perfekt:)

      Mvh

      Eivin Mejer

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.