Alt for mange mails i Outlook!

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Komputer for alles Supportteam 14 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
Christer
Medlem

Jeg har haft Outlook 2003 på min pc med Windows XP i nogle år. I programmet har jeg oprettet mapper til de e-mails, jeg gerne vil gemme. Det er blevet til en hel del mails, som efterhånden fylder godt op, og det tager længere og længere tid for computeren at starte Outlook. Kan jeg flytte nogle af de mange mails til en mappe på harddisken, så Outlook ikke skal læse dem ind, hver gang jeg åbner programmet?

Det smarteste er at bruge arkiveringsfunktionen i Outlook, som klarer opgaven for dig automatisk. Alle emails, opgaver, kontaktpersoner og kalenderemner i Outlook 2003 ligger i en såkaldt PST-fi l, som med tiden vokser sig større og større. Med funktionen kan du luge ud i PST-fi len og overføre de ældste emner til en arkivfi l. Du bevarer dine e-mails, men får et hurtigere Outlook, fordi programmet skal indlæse færre data, når det starter.

I Outlook åbner du menuen Filer og klikker på Arkiver.  Marker Arkiver denne mappe og alle undermapper. Klik på Private mapper, hvis du vil arkivere gamle emner i alle dine mapper. Eller klik på en enkelt af mapperne, hvis du kun vil arkivere emner i fx mappen Private mails. Emner, der er ældre end datoen i feltet, bliver arkiveret. Du indstiller datoen ved at klikke på pilen. Hvis du fjerner fluebenet i Medtag emner med “Autoarkiver ikke” markeret, kan du undtage emner, der uanset alder ikke skal arkiveres. Emnerne undtages kun, hvis du i egenskaberne for det enkelte emne har markeret feltet Autoarkiver ikke dette emne. Tryk på knappen Gennemse for at vælge en placering til arkivfilen. Tryk på OK.

Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.