Blokere afsender

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
odder43232717
Abonnent

Hej

Jeg kører med win 7 og Microsoft Edge. I min gmail får jeg meget spam og vil gerne blokere afsendere – altså ikke blot smide dem i papirkurv/spammappe.

I hjælpefunktionen oplyses det, at man kan åbne meddelelsen og klikke på “mere” (tre punktummer oven på hinanden) i øverste højre hjørne. Sådan en har jeg selvfølgelig ikke. I stedet har jeg tre punktummer ved siden af hinanden  og det hedder “indstillinger med mere”. Her er kan jeg ikke finden nogen muligheder for blokering.

Hvordan kan jeg blokere mails med bestemte ord (f.eks. sex, tilbud til dig, distributionscenter )

Vedhæftede filer:
  1. Blokering.odt
HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det kan sagtens lade sig gøre, og det er ret ligetil. Det mest forvirrende er det mange muligheder…

    Gå ind på et stykke uønsket post, klik på 3-punkt menuen og vælg Filtrer meddelelser som denne.

    Så får du mulighed for at udvælge på afsender, modtager, tekst og meget mere. Sæt nogle indstillinger og brug eventuelt Søg til at sikre, at det er den rigtige post, der rammes. Klik så på Opret filter.

    I næste trin angiver du, hvad der skal ske med den post, der passer til filteret. Her er igen en stribe indstillinger, i eksemplet har jeg markeret Slet. Klik på Opret filter, så er det aktivt.

    Jeg har selv en del filtre, der sorterer nyhedsbreve og andet post efter forskellige kriterier, så de lander i passende mapper. Det gør min post meget mere overskuelig. Her er et par skærmskud:

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.