flyt emklient mail programmet til nye pc

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af  kaj-emil 3 måneder, 3 uger siden.
Oprettet af
madsenkelsted
Registreret bruger

er det letteste at købe en proff udgave af mailprogrammet? og kan det så anvendes på flere PC? hvad koster en proff udgave med Komputer fora alle rabat?

tips2
tips2
Registreret bruger

  Når at du køber emclient kan du kun anvende programmet i 1 computer, så du skal købe 1 licens for hver enkel computer, og en licens koster 379,00 kr men klik på link og læs nærmer om de tilbud og prise som emclient har.

  https://www.emclient.com/pricing?lang=en

   

  HenrikClausen
  HenrikClausen
  Komputer for alle

   Lad mig tilføje, at Pro-udgaven er nødvendig, hvis du skal bruge eM Client med samme postkonto på flere computere. Prisen på Pro-udgaven afhænger af antal computere, den skal bruges på – og prisen er heldigvis ikke lineær 🙂


   kaj-emil
   Abonnent

    Hej

    Jeg nævner lige, at man i Gratisversionen af eM Client kan have 2 mailkonti på hver computer, men hver computer skal registreres med hver sin mailkonto.

    Jeg gør dette for at have samme mailkonti på 2 maskiner:

    Lad os kalde de 2 konti for Hovedkonto og Underkonto.

    • På den ene computer registrerer jeg Hovedkonto og installerer Underkonto, som den anden konto eM Client giver mulighed for.
    • På den anden computer registrerer jeg Underkonto og installerer Hovedkonto, som den anden konto eM Client giver mulighed for.
    • Jeg har altså 2 identiske mailkontoer på 2 maskiner med 2 registreringer hos eM Client.
    • Mine mailkontoer er følgende 2 stk i forbindelse med mit domæne (bruges som Hovedkonto og Underkonto), 3 stk ved Microsoft og 3 stk ved Google.
     Mail’ene fra Microsoft og Google bliver overført til min Hovedkonto, ved hjælp af mail-servernes filtersystem (det hedder Regler i eM Client).

    Med venlig hilsen

    Kaj-Emil

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg