flyt emklient mail programmet til nye pc

Ikke løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
madsenkelsted
Registreret bruger

er det letteste at købe en proff udgave af mailprogrammet? og kan det så anvendes på flere PC? hvad koster en proff udgave med Komputer fora alle rabat?

tips
tips
Registreret bruger

  Når at du køber emclient kan du kun anvende programmet i 1 computer, så du skal købe 1 licens for hver enkel computer, og en licens koster 379,00 kr men klik på link og læs nærmer om de tilbud og prise som emclient har.

  https://www.emclient.com/pricing?lang=en

   

  HenrikClausen
  HenrikClausen
  Komputer for alle

   Lad mig tilføje, at Pro-udgaven er nødvendig, hvis du skal bruge eM Client med samme postkonto på flere computere. Prisen på Pro-udgaven afhænger af antal computere, den skal bruges på – og prisen er heldigvis ikke lineær 🙂


   kaj-emil
   Abonnent

    Hej

    Jeg nævner lige, at man i Gratisversionen af eM Client kan have 2 mailkonti på hver computer, men hver computer skal registreres med hver sin mailkonto.

    Jeg gør dette for at have samme mailkonti på 2 maskiner:

    Lad os kalde de 2 konti for Hovedkonto og Underkonto.

    • På den ene computer registrerer jeg Hovedkonto og installerer Underkonto, som den anden konto eM Client giver mulighed for.
    • På den anden computer registrerer jeg Underkonto og installerer Hovedkonto, som den anden konto eM Client giver mulighed for.
    • Jeg har altså 2 identiske mailkontoer på 2 maskiner med 2 registreringer hos eM Client.
    • Mine mailkontoer er følgende 2 stk i forbindelse med mit domæne (bruges som Hovedkonto og Underkonto), 3 stk ved Microsoft og 3 stk ved Google.
     Mail’ene fra Microsoft og Google bliver overført til min Hovedkonto, ved hjælp af mail-servernes filtersystem (det hedder Regler i eM Client).

    Med venlig hilsen

    Kaj-Emil


    madsenkelsted
    Registreret bruger

     Den tekniske fremgangsmåde med hoved og underkonto er for teknisk for mig og jeg vil gerne køb pro udgaven til kr. 565 for 2 maskiner, men jeg er i tvivl om det løser mine problemer som er:

     – min mail skal uhindret tilgå min telefon der virker nu og tilgangen skal ske uhindret efter opgradering til Pro udgaven Hvordan opgraderer jeg til Pro uden der sker uforudsete hændelser?

     -hvordan får jeg nummer 2. licens til at virke på min nye/anden maskine? er det ligeså teknisk som at have en hoved og underkonto i gratis udgaven?

      

     tips
     tips
     Registreret bruger

      Det er meget let at købe 2 licenser, og du kan jo installerer eMClient i 2 computer helt uden problemer, og det forstyrer ikke mail i din telefon, ja du kan tilgå dine mail flerer forskellige steder uden problemer. jeg har installerer eMclient i 2 computer med samme mail adr. og jeg har kun købt 1 licens, fordi at jeg gerne vil have at eMclient kan oversætte udenlandske mail til dansk, og dermed har jeg en gratis licens til den ene computer, og en købt licens til nr. 2 computer, det er jo kun nødvendig at købe en licens hvis at du skal have merer end 2 mail adr. installerer i 1 eMclient eller at du vil have at emclient skal kan oversætte udenlandske mail til dansk, i gratis udgaven af eMclient vil den kun oversætte et mindrer antal udenlandske mail til dansk. Jeg vil mene at du kan se bort fra den indviklet forklaring som kaj-emil er kommet frem til, du kan udmærket have flerer eMclint med samme mail adr. og hvor at du kan læse den samme mail i flerer forskellige computer efter behov, men hvis at du sletter en mail forsvinder den overalt sansynligvis, jeg har også installeret thunderbird i den ene computer, men samme princip, en slettet mail forsvinder sansynligvis i alle programmer i indbakken, hvis at du gemmer en mail i en mappe feks. kladde, ja så forsvinder den ikke hvis at du sletter i den anden computer.


      kaj-emil
      Abonnent

       Hej madsenkelsted

       I KFA nr. 2021/16 side 63 (lige under 3 hurtige), er der et spørgsmål, om det kan lade sig gøre, at installere eM Client på en ny PC så man har eM Client på 2 maskiner?

       Det er den problematik, jeg har forholdt mig til i mit tidligere indlæg.

       Jeg viser her, hvad jeg har gjort med en Stationær og en Bærbar PC, og 2 kontoer kep og kaj, der er installeret på begge maskiner.

       Stationær PC:
       Kontoen kep: Der kan læses og skrives (IMAP og SMTP er aktive).
       Kontoen kaj: Der kan læses og skrives (IMAP og SMTP er aktive).

       Bærbar PC:
       Kontoen kaj: Der kan læses og skrives (IMAP og SMTP er aktive).
       Kontoen kep: Der kan læses (IMAP er aktiv).

       Bemærk at Kontoen kaj er aktiv både med læsning og skrivning på begge maskiner (IMAP og SMTP er aktive).

       Med venlig hilsen

       Kaj-Emil

       HenrikClausen
       HenrikClausen
       Komputer for alle

        Det er slet ikke svært at bruge samme postkonto fra flere enheder: Brug IMAP!

        Det snedige med IMAP er, at forbindelsesform lader al posten ligge på serveren. Postprogrammerne kan hente kopier ned lokalt, men læsning, svar og afsendelse sker på IMAP-serveren. Derfor kan alle tilsluttede pc’er, tablet og telefoner se al posten, og sendt post kan læses på tværs af enhederne.

        Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.