Forenings mail opfattes som spam.

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
user-464319
Registreret bruger

Jeg er kasserer for en musikforening. 1-2 gange om måneden sender jeg mails til vores 177 medlemmer som en gruppemail adr bliver sat i Bcc feltet. Jeg har mailserver hos yousee/tdc. min mailkonto er blevet spærret for udgående mails pga. spam. Jeg har aldrig kunnet sende alle 177 mail på en gang.

Hvordan løser jeg det problem bedst. Jeg bruger Outlook Microsoft 365 MSO .

Er der indstillinger eller andre triks der kan bruges for at jeg kan sende de mails uden at mailboksen bliver spærret. ??

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej

    Det er en grænse, der er sat af YouSee. Hvis du vil bruge dem til at sende mere post, må du overtale dem direkte til at hæve grænsen.

    Jeg er selv med i en forening, der har stået over for samme problem. Nu bruger vi Gmail, der er grænsen 500 indenfor 24 timer. Så hvis du opretter en Gmail til formålet, er problemet løst.

    Min foretrukne løsning er at bruge et egentligt postliste system, f.eks. MailChimp:

    https://mailchimp.com/

    Det giver ikke bare mulighed for at sende meget post med færre fejlmuligheder (Cc: i stedet for Bcc:? Av!!!), det holder også rede på, om posten når frem, bliver set og bliver åbnet. Det er gratis til små behov.

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.