Gl. Webspeed og ny Outlook.

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 10 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
sessan2
Abonnent

Hvordan fjerner jeg en webspeed-e-mail-konto, der ikke længere eksisterer, da den er blevet lukket af YouSee, fordi der ikke er kabelforbindelse på min nye adresse.
Jeg har en live.dk konto, som jeg stadig vil beholde, så der må helst ikke ske noget med den konto.
Hver gang, jeg åbner for min mail, vises der fejl på grund af, at webspeed.dk er lukket.

Ved oprettelse af den nye outlook.com-konto, I omtaler i KFA-bladet 4-2013, kan jeg blot oprette denne uden hensyn til min eksisterende live.dk-mailkonto?
Er det korrekt forstået, at det er 2 helt uafhængige e-mail-konti, hvor live.dk skal åbnes på sædvanlig vis, men hvor outlook.com skal åbnes i Internet Explorer (IE)?
Altså uden at skulle gøre den ene af dem til sin “standard e-mail”? Men at man hver gang, skal vælge den e-mail konto, man vil arbejde i (se dog nedenfor)?

Kan outlook.com tilføjes til den eksisterende live.dk konto på normal “tilføj ny e-mail-adresse” vis, efter den er oprettet, så man også fra sin egen live.dk-konto kan gå direkte til ens outlook.com e-mail?
Hvis ja, så er det vel kun, når man skal se sine mails fra en anden computer eller i et andet land, at man skal logge på outlook.com via IE?
Faktisk troede jeg, at man kunne læse sine e-mails i sin egen live.dk, i hvert fald i Danmark, hvis man loggede sig ind “som sig selv” fra en hvilken som helst PC!?

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

  Hvilket mail-program bruger du? Er det Windows Live Mail?


  sessan2
  Abonnent

   Ja, jeg bruger Windows Live Mail. Styresystem Windows 7.

   Christian Bugge
   Christian Bugge
   Registreret bruger

    Jeg er i færd med at formulere en sammenhængende løsning til dig – du er ikke glemt. 

    Mens du venter, vil jeg anbefale dig at lave en backup af dine mails i Windows Live Mail, således at du ikke risikerer at dine mails går tabt: http://windows.microsoft.com/da-dk/windows-live/mail-import-backup-restore


    sessan2
    Abonnent

     Hej Christian Bugge!
     Jeg har gemt alle mine mails i diverse mapper, i “Dokumenter” på PC’en.
     I går fandt jeg ud af, at jeg kunne fjerne “webspeed-kontoen” ved at højreklikke på den, og vælge “Fjern konto”. Tilsyneladende virker det – webspeed-kontoen er i hvert fald væk.
     Jeg tror ikke, at du behøver bruge mere tid på dette spørgsmål lige nu – men man ved selvfølgelig aldrig!!
     Tak for din hjælp indtil nu!

     Dog vil jeg gerne have svar på mine spørgsmål om at tilføje en webmail (Outlook) konto, da jeg er noget usikker med hensyn til at tilføje denne konto.

     Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.