Google Drev oprydning.

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
pne57
Registreret bruger

Jeg er træt af at slette i google drev for at få plads. Jeg har brug for en meget hurtig måde at gør det på. Har prøvet ctrl tasten for at trække flere med i sletningen, det virker nogle gange, men langsomt. Har prøvet at slå synkroniseringen fra så der ikke lagres hele tiden og en ny sletning er nødvendigt. Smarte måder at håndter det på kunne være sletning på datoer eller noget andet der er effektiv.

Peter Nedergaard

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Peter

    Der er nogle finter ved oprydning i Google Drev – blandt andet at tømme Papirkurven. Din post og særligt vedhæftede filer kan også fylde meget. Google har en artikel (på engelsk) om det her:

    https://support.google.com/drive/answer/6374270?hl=en

    Personligt gav jeg op overfor oprydningen, og betaler i stedet Google for at have mere plads.

    Lad mig give et tip mere – find frem til store e-post meddelelser (vedhæftede filer), der kan slettes. Det gør du ved at indtaste en størrelse i Gmail søgefeltet, som vist her:

    size:10mb

    Det finder alle meddelelser på 10 MB eller mere, så du hurtigt kan finde noget, der skal slettes. Tallet i koden kan du vælge frit, så du f.eks. kan søge efter post på over 5 MB eller mindre.

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.