Hvordan finder jeg kontoindstillinger for min mailadresse?

Ikke løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  gin-95df3cbfa9 3 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
gin-95df3cbfa9
Abonnent

Kære Henrik,

Du har hjulpet mig med mange ting igennem årene. Jeg har siden 2011 brugt Microsofts “Live Mail”, men for nylig gik det fuldstændig i koks, og de mails jeg ikke havde gemt på harddisken, forsvandt. Jeg har så forsøgt at oprette min mailadresse i Outlook, men der kommer desværre den meddelelse, at mine mailkonto oplysninger er forældede.

Jeg har siden starten af 90’erne haft min mail på forskellige mailprogrammer, idet jeg blev overført, når programmet blev købt af andre. I de sidste mange år har jeg været på en mailkonto under Zimbra og Free alice.adsl.fr (jeg bor i Frankrig).

Nu er spørgsmålet, hvordan finder jeg frem til de kontoindstillinger, som Outlook mener er forældede. De kontoindstillinger jeg havde og har gemt samt brugt til at komme ind på Outlook, vil de altså ikke godtage….

Jeg har forsøgt at komme ind på oplysningerne på mit Zimbra/Free mailprogram men kan ikke finde det..

Håber du kan hjælpe. Findes der et program, som kan bruges til dette.

Med bedste hilsen

Gin

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej

    Tak for rosen – og lad os se på dette problem også.

    Outlook-kontoen er en Microsoftkonto, og der er generel vejledning om at logge ind på den her:

    https://support.office.com/da-dk/article/skift-adgangskode-i-outlook-com-2138d690-811c-4545-b2f3-e4dbe80c9735?omkt=da-DK&ui=da-DK&rs=da-DK&ad=DK

    Så hvis du kan logge ind på Microsoft-kontoen, er alt i orden. Det er Outlook-kontoen.

    Hvis kontoen er blokeret, skal du følge denne vejledning:

    https://support.office.com/da-dk/article/fjern-blokeringen-af-min-outlook-com-konto-f4ad2701-d166-4d8b-8a6a-9af2a1f8a4c4


    gin-95df3cbfa9
    Abonnent

      Tak for dit svar. Det er dejligt, at jeg kan hente hjælp hos dig. Angående Outlook har jeg vist ikke forklaret mig helt rigtigt. Jeg har fået en outlook konto op at stå, hvor jeg har min gmail adresse på. Problemet er, at jeg har min oprindelige franske mailadresse, og det er den adresse, Outlook ikke vil godkende. Det mærkelige er også, at jeg mens jeg oksede med dette problem, pludselig havde i min linie fornede en ikon med en åben kuvert, hvor mine mails på min franske mailadresse dropper ind på. Jeg undersøgte sagen og kunne konstatere, at dette ikon med den åbne kuvert hører til Microsoft, hvor jeg abonnerer på Office 365. Alle mine mails til min franske mailadresse kommer nu ind her, men samtidig kommer der ind imellem en meddelelsen op “Dine libertysurf.fr kontoindstilllinger er forældede”, og det jeg eftersøger er, hvordan jeg finder ind og retter disse kontoindstillinger, idet jeg på det gamle oprindelige libertysurf.fr program ikke kan finde disse kontoindstillinger…. Jeg var jo på det gamle Microsoft Live mail program med libertysurf.fr mailen indtil for nylig, og der havde jeg ingen problemer med at kontoindstillingerne var forældede. Dissse kontoindstillinger har jeg jo skrevet ned og prøver at bruge, men Outlook vil ikke godkende dem… Jeg vil jo være glad for at have ét mail program, hvor jeg både har min gamle libertysurf.fr adresse og gmail adressen. Håber, jeg har forklaret mig nok nu.


      gin-95df3cbfa9
      Abonnent

        Hej Henrik,

        Nu er det for sent, idet det hele er fuldstændig kolapset med hensyn til min libertysurf.fr adresse, så du behøver ikke finde på løsninger. Nu bruger jeg så kun min Gmailadresse.

        HenrikClausen
        HenrikClausen
        Komputer for alle

          Beklager, det var ikke min mening at overse dit spørgsmål.

          Så problemet er ikke din Outlook konto, der er adgangen til den gamle post?

          Her kan du sætte den gamle konto til at videresende indkommende post.

          Eller du kan få Gmail til at hente posten ind, som kort beskrevet her:

          https://support.google.com/mail/answer/6078445


          gin-95df3cbfa9
          Abonnent

            Hej Henrik,

            Tak for dit nye forslag på at løse problemet. Jeg gik ind på det men måtte i sidste ende give op, idet jeg, for at få det til at virke, skulle gå ind på Libertysurf kontoen og skrive, at min mail skulle sendes til Gmail adressen, og det kunne jeg jo ikke, idet jeg ikke kan finde eller komme ind på denne konto…. Men tak for dit forsøg på at hjælpe.

            Hilsen Gin

            Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.