Jeg kan ikke åbne Windows mail

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
henning pedersen-cc86d25f0a
Abonnent

Jeg har opdateret til Windows 10 1903, efter det kan jeg ikke åbne min mail konto  (jeg bruger Windows egen mail) jeg skal rette min kontoindstilling da den er forældet, jeg har aldrig haft nogen mailkonto, når jeg så går videre skriver den at jeg skal bruge Windows Hello for at fuldføre tilføjelsen af min mail adrs. så skiver den at jeg skal skrive adgangskode ( jeg har aldrig haft nogen) så hvad skriver jeg så, jeg har prøvet mange men de bliver afvist, så skriver den at jeg skal genstarte komputeren og prøve igen, det hjælper heller ikke, så bliver jeg sur og lukker, så skriver den , “Noget gik galt” beklager men det kunne vi ikke. Så nu håber jeg at der er nogen der kan hjælpe mig Venlig hilsen Henning


kaj-emil
Abonnent

    Hej Henning

    Jeg tror (efter dit indlæg), at dine “trængsler” vil blive minimeret ved at oprette en Microsoft konto, det kan du gøre her:

    https://outlook.live.com/owa/

    En Microsoft konto kan bruges til mange andre ting end mail f.eks. OneDrive, og så får du gratis 5GB plads i “skyen”.

    Med venlig hilsen

    Kaj-Emil

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Hej Henning

      Fik du løst det problem?

      Nej det gjorde jeg ikke, jeg kan ikke åbne siden, jeg har prøvet hver dag, den skriver at siden er gået ned og jeg skal prøve igen senere, så jeg venter

      Jeg kan stadig ikke få det løst, så nu opgiver jeg, undskyld udlejligheden Venlig hilsen Henning Pedersen

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Hej Henning

        Beklager forsinkelsen, vi har haft en vis travlhed. Men jeg bryder mig ikke om at have uafsluttede problemer:

        Du får en fejlmelding om, at siden er gået ned? Det lyder som et problem i browseren – og det første at gøre er at prøve med en anden browser (Chrome, Firefox).

        Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.