Jeg kan ikke få outlook til at virke, hvad gør jeg?

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af tips2 tips2 3 måneder siden.
Oprettet af
remmod
Registreret bruger

Hvad kan være problemet ?


remmod
Registreret bruger

  Hvad gør jeg forkert? Kan jeg få en anvisning til nødvendige indstillinger af programmet OUTLOOK? Jeg har downloadet programmet fra MICROSOFT OFFICE men, det er ikke lykkedes mig at få OUTLOOK til at fungere tilfredsstillende. Hvor finder jeg ellers hjælp til at få “OUTLOOK” til at fungere tilfredsstillende, da jeg før har brugt programmet ret meget, og det har fungeret meget tilfredsstillende!

  Hviket “MAILPROGRAM” skal jeg ellers skifte til for at dække mit behov, som er ret krævende, med mange “DAGLIGE ” og “ALSIDIGE” “BESKEDER OG SVAR”!!!

  GERNE SVAR PÅ MAIL “[email protected]”!!!

  tips2
  tips2
  Registreret bruger

   Du må hvere lidt merer konkret i hvad at der går galt i din opsætning af outlook for at vi kan hjælpe dig. Men jeg tilføjer lige en link til Microsoft hvor at du selv kan læse om hvad at du kan gøre ved problemet.

   https://support.microsoft.com/da-dk/office/rediger-eller-opdater-indstillinger-for-mailkonto-i-outlook-til-windows-560a9065-3c3a-4ec5-a24f-cdb9a8d622a2?ui=da-DK&rs=da-DK&ad=DK

   Du kan også skifte mailprogram til emclient som er gratis og på dansk,, og et fremragende mailprogram, ja klik på link og læs nærmer.

   https://www.emclient.com/

   Du skal være abonnent for at skrive et indlæg