kalender synkronisering

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  jens j¿rn k-v414441 3 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
jens j¿rn k-v414441
Abonnent

Igennem mange år haft mailadresse via yahoo.dk. Men nu kan jeg ikke få synkroniseringen til at køre. Har forsøgt manuelt med reg af sende og modtagerserveradresser. Caldav registreringer etc. Er der noget med at Google og Microsoft ikke fungerer med Yahoo mere??? Har brugt Onecalender på Android enheder, men fungerer ikke mere. Også her forsøgt opdatering og reinstallationer. Hvad kan du er gøres?

 

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Godt spørgsmål – Yahoo har en hjælpeside om det her:

    https://uk.help.yahoo.com/kb/SLN4707.html

    Den skriver kort og klart, at Yahoo bruger almindelige standarder til synkronisering, så der skulle ikke være noget principielt problem i forhold til at synkronisere med produkter fra Google/Microsoft.

    Jeg bemærker, at de bruger https:// til synkroniseringen: https://caldav.calendar.yahoo.com

    En årsag kunne være, at de har lukket for brug af http:// (ikke-krypteret adgang).

    Ikke nogen løsning i den anviste link. Det er også det jeg har forsøgt at læse den vej. Men nu fået det til at virke på denne måde: Lavet en ny mailadresse i Outlook og lade den være adressen hvorfra der synkroniseres over til min eksisterende Yahoo mailadresse. Nu kan jeg synkronisere kalender oplysninger (og selvfølgelig også mail) samt benytte ens app’en Onecalender på mobilen. Og der køres begge veje med synkroniseringen, så eneste forskel er blot at nu er min indmailboks og indmailboks primært Outlook i stedet for tidligere min yahookonto. Så måske noget det ikke krypterede????????

    Men nu fundet en løsning der virker, selvom Yahoo ikke har kunnet komme med en direkte løsning/forklaring.

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.