Lenovo tablet og Outlook

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 1 måned siden.
Oprettet af
forth 167980472
Abonnent

Jeg har en Lenovo Tablet P11 og vil gerne have Outlook herpå, som synkroniserer med vores POP3-mailadresse på huset øvrige 3 PC’ere. Det er ikke lykkedes. Man kan åbenbart koble Outloook sammen med en Gmail, som så kan læses på tabletten, men det er jeg ikke interesseret i.

Findes der en metode, som kan virke? – Lenovo og youSee har meldt hus forbi.


henning7507529579
Registreret bruger

  Har lidt af det samme problem – har en Lenovo TB-X306X

  Har flere gange prøvet at installere Outlooks mailprogram på min Lenovo-tablet, jeg vil gerne kunne se og arbejde med mine mails fra min Yousee-mail-konto  (…@post.tele.dk)i dette program på min tablet.

  Jeg kan installere programmet og kan også få alle mails  “med over” (indbakke/udbakke/etc) så disse kan ses på tabletten…. og kan også omkring  omkring det første døgn se nye modtagne mails fra min …&post.tele.dk – konto på tabletten…..

  MEN så hører det gode også op! – der kommer ikke flere indgående mails frem på tablettens outlook.

  har haft programmet afinstalleret og geninstalleret flere gange – har haft kontoen slettet på tabletten – har forsøgt med diverse forskellige indstillinger port-numre, (110, 995, 587…)

  Jeg opretter dette som et nyt punkt, det kan jo være, at en eller anden har en løsning – eller evt et andet mailprogram til Lenovoen?

   

  HenrikClausen
  HenrikClausen
  Komputer for alle

   Jeg må nok melde pas på det konkrete problem, da jeg ikke har en YouSee postkonto.

   Ville det være helt ubrugeligt at koble Gmail på som postprogram? Gmail kan indstilles til at modtage og sende fra YouSee adressen, så det for andre fremstår som om I bruger YouSee direkte.

   Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.