Link i mail virker ikke

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
greening253606
Registreret bruger

Følgende vises når der trykke på link.

Fejl i link

Kan I ikke lige fortælle mig hvad jeg skal gøre ved dette, er opstået efter et program blev slettet. Har prøvet mange ting, men åbenbart ikke det rigtige. Bruger 2010 outlook, brugte før 2007 udgaven, måske er det opstået efter inst. Af 2010 udgaven, har prøvet at køre en rep. Uden resultat, hjælp er ellers kvik nok med PC, men lige dette nej.

tips
tips
Registreret bruger

  Det er jo en alvorlig fejl at du bruge et gammel og forældet program som jo ikke er blevet opdateret gennem længerer tid, er programmet blevet opdateret efter at du har installeret outlook ??????? hvis ikke mangler der jo merer end 10 års opdateringer, så skrot programmet hurtigst mulig, og prøv en gratis program, ja eMclient er et mail program som mange er godt tilfreds med, og som virker.

   

  eM Client | The Best Email Client for Windows and Mac

   

  ……………………………………………………………………………………………………………………………….

  HenrikClausen
  HenrikClausen
  Komputer for alle

   Problemet ligger egentlig ikke i Outlook, det ligger i Windows. Under Standardapps kan (skal) der angives en standardapp for protokollerne HTTP og HTTPS, som bruges i links til websider. Denne indstilling er sandsynligvis nulstillet af det program, du slettede.

   Kør Standardapps fra Windows’ søgefelt, rul lidt ned, og klik på Vælg standardapps efter protokol. Det åbner dette vindue, hvor du ruller et stykke ned for at finde HTTP og HTTPS. Klik på hver af dem for at vælge din browser:

   Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.