Problemer med gmail i windows10 mail app

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år siden.
Oprettet af
jurgen.weigt
Registreret bruger

Efter en oprydning af min PC (Windows 10) med WashAndGo kan jeg ikke længere se meddelelser fra min tilknyttet gmail-konto i Windows mail app – hverken indbakke, sendt mail eller nogen af de andre mapper. Jeg får bare denne meddelelse: “Der er intet ankommet endnu”.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Prøv at fjerne kontoen fra Windows Mail, og opret den så igen.


    jurgen.weigt
    Registreret bruger

      I “administrer konti” klikker jeg på min gmail-konto og får muligheden “fjern kontoen fra denne enhed”. Betyder det, at min gmail-konto vil blive slettet fra min computer? Det vil jeg under ingen omstændigheder! Jeg vil kun fjerne den fra Windows Mail selvfølgelig.


      jurgen.weigt
      Registreret bruger

        Ok Henrik,

        efter jeg havde læst lidt mere om at fjerne en mailkonto fra Windows Mail tog jeg modet til mig og trykkede på “fjern kontoen fra denne enhed”. Bagefter kunne jeg på sekunder tilføje min gmail-konto igen, og nu fungerer alt upåklageligt som før. Tak for din hjælp!

        HenrikClausen
        HenrikClausen
        Komputer for alle

          Selv tak – og finten her er, at posten aldrig forlader Gmail kontoen. Den bliver bare vist i Mail, men er ikke hentet ned lokalt. Og hvis du har lige så meget post som mig, sparer det dig for mange gigabyte diskplads 🙂

          Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.