"Send til OneNote" i Outlook

Løst
Dette emne indeholder 13 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 måned, 3 uger siden.
Oprettet af
ole pihl-6f02d0855b
Abonnent

Outlook 2013 og OneNote

Hej. Jeg har skrottet min gamle PC og dermed programmet Outlook 2013. Dette program indeholdt den herlige funktion “Send til OneNote”. På min nye PC har jeg Outlook Office 365, og så vidt jeg kan se findes funktionen ikke der. Er der nogen mulighed for at installere funktionen “Send til OneNote” i Outlook Office 365? Venlig hilsen Ole Pihl

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hej Ole

  Det bør kunne klares ved at sætte OneNote som standardprotokol i Kontrolpanel. Jeg har taget en stribe skærmskud, der viser fremgangsmåden:

   

  Hej Henrik.

  VærktøjslinieTak for din let forståelige vejledning. Desværre går det ikke helt efter planen – efter at have fulgt dine anvisninger og lukket / genstartet, mangler jeg stadig “Send til One Note” i Outlook. Mon der er andet, jeg kan prøve?

  Venlig hilsen Ole

  HenrikClausen
  HenrikClausen
  Komputer for alle

   Ja: Når dette ikke løste problemet, er næste skridt at lave en reparationsinstallation af Office-pakken. Det gør du fra Windows’ liste over installerede apps og funktioner. Jeg vedlægger et par skærmskud, der viser hvordan det ser ud i 2013-udgaven:

   Tak – men desværre, stadig ingen ‘Send til One Note’ efter denne manøvre og luk / genstart…Værktøjslinjen i Outlook

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Så prøv dette – andre har løst problemet sådan. Kør RegEdit og find denne nøgle:

    HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Office\Outlook\Addins\OneNote.OutlookAddin

    Punktet LoadBehavior skal have værdien 3.

    Det er også muligt, at OneNote udvidelsen er slået fra, fordi den er langsom. Det kan optræde i Filer-menuen i Outlook. Det er desværre ikke noget, jeg kan vise med et skærmskud.

    Det er godt nok en stædig krabat, den hér udfordring! Jeg bliver desværre smidt af hesten, før jeg når helt ud til enden af den sti, du angiver.

    VH OleAdd-ins

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

     Ja, Windows er et kompliceret væsen. Det kan være frustrerende…

     Og her er jeg lige ved at slå hovedet i væggen over at jeg ikke har tænkt på det mest indlysende: Office-pakken er bygget af komponenter, og det kan være at OneNote-tilføjelsen simpelthen er slået fra. Microsoft har en detaljeret artikel om det her, inklusive links til at hente tilføjelserne:

     https://support.office.com/da-dk/article/f%C3%A5-vist-administrere-og-installere-tilf%C3%B8jelsesprogrammer-i-office-programmer-16278816-1948-4028-91e5-76dca5380f8d

     Tak for forslaget. Jeg har fulgt den vejledning, der hedder “Få vist installerede tilføjelsesprogrammer”. Der er et par stykker, som er inaktive, men de har navne, jeg ikke rigtig kender. Jeg har ikke lige haft mod til at aktivere dem, af frygt for at gøre det hele endnu værre. Kan du afgøre, om et af tilføjelsesprogrammerne er det, jeg skal bruge?

     Tilføjelsesprogrammer

     HenrikClausen
     HenrikClausen
     Komputer for alle

      Det er udvidelser til databaser og postservere, samt SharePoint. Det har ikke nogen forbindelse til OneNote.

      Min mistanke er, at der mangler at blive installeret en udvidelse.

      Det lyder godt. Kan du sige noget om, hvilken udvidelse, det evt. kan dreje sig om, og hvordan jeg får fat i den?

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

       Jeg er lidt hæmmet af ikke at have Outlook selv, men nu har jeg fundet det helt rigtige sted – udvidelserne kan styres fra Outlooks indstillinger. OneNote er en COM-udvidelse, som bør kunne installeres fra Filer / Indstillinger. Jeg har fundet et skærmskud fra en engelsksproget Outlook, der viser det:

       Hmm… jeg synes ikke jeg ser noget nyt eller overbevisende, når jeg søger efter COM-udvidelser, der kan installeres fra Filer / Indstillinger. Det ligner noget, vi har skrevet sammen om tidligere:

       COM tilføjelsesprogrammerNår jeg alligevel forsøger at installere det program, der endnu ikke er installeret:

       Alle COM tilføjelser aktiveres…så løber jeg ind i noget underligt noget med at skulle navngive filen:FilnavnJeg ved ikke hvad jeg skal kalde filen, og frem for alt har jeg en grum mistanke om, at det ikke rigtig er det hér, der skal til. Kan du hjælpe mig videre?

       HenrikClausen
       HenrikClausen
       Komputer for alle

        Nu tror jeg ikke, jeg kan finde på mere om dette. Det må jeg henvise til Microsofts support:

        https://support.office.com/da-dk/outlook

        Du skal være abonnent for at skrive et indlæg