spor en mail adresse !

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
felex2
Abonnent

Er der der program/hjemme sidde hvor man kan spore en mail adresse/ finde ud af hvor den kommer fra ?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Jaeh, prøv f.eks. denne: https://mxtoolbox.com/EmailHeaders.aspx

    For at bruge den skal du have fat i de oprindelige overskrifter i den e-post, du vil spore. De er lange og ret tekniske. Når du sætter dem ind i feltet på MxToolbox bliver de afkodet og organiseret, så de er nemmere at overskue – men helt ligetil bliver det aldrig. F.eks. kan jeg konstatere, et e-post fra Komputers forum bliver sendt via en Amazon-tjeneste, omend afsenderen korrekt er sat til Komputer for alle.

    Det er også vigtigt at huske, at afsenderadressen kan forfalskes uden videre. I de fleste tilfælde vil analysen finde den rigtige afsender uden videre, men i nogle tilfælde er afsenderen skjult bag lejede servere og andet, der ikke afslører den egentlige afsender. Så du må prøve dig lidt frem, og eventuelt spørge igen.


    felex2
    Abonnent

      Hej Henrik

      Det virker ikke !! for bare en masse tal ! har du et andet bud på hvad jeg kan gøre  ?

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Hvis du har alle de oprindelige overskrifter fra e-posten virker det udmærket – men det kan ikke gøres bedre end de overskrifter, der findes. Hvis der er gjort noget for at gøre dem uforståelige, kan det ikke gøres om.

        Så lad mig svare på en lidt anden måde: Der findes ikke nogen let tilgængelig måde at spore posten, udover hvad jeg har beskrevet her (og “let tilgængelig” er det egentlig ikke). Hvis man skal spore dens faktiske gang gennem verden, får man brug for adgang til de servere, posten har været igennem. Og det kræver (mindst) en dommerkendelse at nå så langt.

        Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.