uønsket ændring af adresser

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  hberlin 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
hberlin
Medlem

vi er en lille gruppe, der jævnligt sender mails til hinanden. Nu er der sket noget vi ikke rigtigt forstår:

når der fx afsendes til følgende adresser: mail1; mail2; mail3 så ændres nogle af adresserne undervejs når vi bruger funktionen ’svar til alle’. de ændrede adreser kan se sådan ud:

”’mail1”’ <mail1@box>,mail2; mail3; hvor adresse 1 er ændret – der er sat , i stedet for ; mellem 1 og 2 –  3 er uændret. Det betyder at ved svar afvises 1 og 2, da adressen er komplet umulig at forstå for serveren.

Vi har forsøgt at indkredse fejlen, det er svært, men det pudsige er at en af deltagerne påvirkes ikke af ændringerne.

mvh   hberlen

 

Foreløbig konklusion:

Det ser ud til at det er én af adresserne, der laver ravage. Når vi isolerer denne på CC linien, ødelægger den ikke de andre adresser, men deformeres selv først til ”navn” <mail-adresse> så til ”’navn” <mail-adresse>’. Kan det hjælpe til en opklaring?

hberlin

Ny konstatering: Der er to adresser som ‘deformeres’ og begge personers navne, men ikke mailadresse, inderholder bogstavet Ø (oversættes til F8w). Kan det betyde noget i forbindelse med at én af deltagernes mailprogrammer ikke udskriver ø’et i adresselinierne?

hberlin


hberlin
Medlem

    Der har ikke været nogen respons, men vi har forsøgt flere ting og har konstateret at fejlen opstod da vi fik en Sørensen ind i gruppen. Det visre sig da at modtagernavnet hæftes på mail-adressen og efter flere ’svar til alle’ har ø’et lavet ravage i serverne, så navn og adresse spoleres. Så hvis man har behov for at sende en mail mere end én gang så må modtager ikke hedde noget med æ, ø og å.   🙂

    hberlin

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.