Vedhæftet PDF-file kunne kun åbnes 1 gang

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 måneder, 2 uger siden.
Oprettet af
heliporthansen
Registreret bruger

Jeg modtog en vedhæftet PDF løn file 88kb, som jeg IKKE kunne åbne med eM Client. Jeg loggede i stedet ind direkte på Microsoft Outook.com og fik åbnet filen (forhåndsvisning) Jeg benytter WIN 10 Edge og downloadede filen til dokumenter men kunne ikke åbne den her og i fil størrelse stod der nu 0 kb. Jeg installerede så Acrobat Reader DC og ændrede dette som standard program til åbning af PDF filer. Men lige meget hjalp det.. Den vedhæftede PDF fil kunne på ingen måde åbnes igen, hverken Outlook eller med eM Client. Enten skriver systemet det ikke er en fil i PDF-format eller at filen er beskadiget. Jeg forsøgte så med Foxit Reader, men uden held. I eM Client er filen stadigvæk anført med 88 kb. Jeg forstår simpelt hen ikke at det kun var muligt at forhåndsvise indholdet 1 gang. Med venlig hilsen Bent Hansen

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det lyder som om filen har taget skade i overførslen. Det er almindeligt at Microsoft-programmer er en tand mere tolerante overfor filfejl end andre. I alle tilfælde bør du bede afsenderen om en frisk kopi.

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg