videresend besked i e-boks

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 1 måned siden.
Oprettet af
user-471098
Registreret bruger

Hej, jeg kan ikke videresende beskeder fra min e-boks til min mail, nægtes. Har tidligere skrevet om åbning af links i outlook hvor adgang nægtes. Har det at gøre med sikkerhed i win 10 og hvordan retter jeg det? Er ret irriterende. hilsen John

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej John

    Kan jeg få dig til at være mere specifik om, hvad du prøver at gøre? E-boks er ikke et e-mail system, og fungerer efter noget anderledes regler.

    Spørgsmålet om Outlook vil jeg gerne have dig til at skille ud i et separat spørgsmål. Det er et kendt problem i Outlook, som egentlig ikke handler om sikkerhed. Også her vil jeg meget gerne have flere detaljer om det konkrete, dvs. Outlook-version, eventuelle fejlmeldinger og meget gerne et skærmskud.


    user-471098
    Registreret bruger

      Hej igen, jeg er ikke en ørn til dette med når jeg får en besked om der er post i min e-boks åbner jeg den. Nogle gange vil jeg gerne have beskeden flyttet til min e-mail hvilket jeg tidligere kunne men nu kan jeg ikke, handlingen nægtes.

      Jeg har tidligere skrevet om mit problem i outlook 2013.

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Lad mig foreslå, at du bruger funktionen Gem en lokal kopi til at hente brevet ned på din computer. Derefter kan du sende det med e-mail uden videre. Funktionen er gemt lidt vejen, du finder den her:

        Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.