Vis ikke email-adressen

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  hlexa 8 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
sessan2
Abonnent

Når jeg modtager en email, der er sendt til flere personer samtidig, står MIN email-adresse nævnt med navn, og email-adressen står i parantes efter navnet. Ved de øvrige adressater, står der kun anført navnet – og altså ingen email-adresse vises ved dem.
Kan det ændres således, at min email-adresse ikke står anført, da jeg ikke ønsker, at fremmede skal kunne se den?


hlexa
Registreret bruger

    Ja, men det skal ændres hos afsender.

    Der er flere muligheder. Du kan helt afstå fra at optræde på listen ved at afsender bruger BCC til at sende til dig. Eller afsender ændre indstillingerne i sit e-mail program, så din e-mail adresse lige som de andres ikke fremgår af listen. Det sidste afhænger af afsenders e-mail program og indstillingerne.

     


    sessan2
    Abonnent

      Hej Axel! Det er desværre en hacker, der havde fået fat i samtlige (rigtig mange) e-mail-adressater i forbindelse med en konkurrence. Jeg åbnede mailen, da jeg kendte afsenderen, men den indeholdt et link, som jeg heldigvis IKKE klikkede på, men kontaktede den formodede afsender VIA MOBILEN, inden jeg foretog yderligere. Firmaet var rigtigt nok blevet hacket.
      Jeg har læst i det seneste KFA om at bruge BCC ved afsendelse, men det er hackere nok bedøvende ligeglade med. Så PC’en er blevet renset med Malwarebytes – Anti Malware.

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.