Zimbras standardversion

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  rŒdvild535450 2 uger, 4 dage siden.
Oprettet af
rŒdvild535450
Registreret bruger

På min gamle stationære PC har min mail pludselig ændret udsende og skriver, når jeg lokker ind øverst i et gråt felt “Du benytter Zimbras standardversion  – Luk” – denne nye funktion er meget “skematisk” og utilfredstillende. Hvordan kommer jeg af med “Zimbra” og tilbage til den gamle funktion?

P.S. har haft kontakt til min mail udbyder, der ikke fundet nogen fejl – de mener det er mailprogrammet i Windows 10 der giver problemet – hvordan kommer jeg videre?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Zimbra er et postsystem til både server og klientsiden. Det undrer mig, at det er blevet installeret – mon du har haft børn eller andre på besøg, der kan have gjort det?

  I alle tilfælde må Zimbra stå i listen for Tilføj / fjern programmer, så du kan afinstallere det. Derefter skal du sætte et passende postprogram op. Windows’ indbyggede er ret begrænset, vi anbefaler eM Client:

  https://fordelszonen.komputer.dk/programmer/em-client-free


  rŒdvild535450
  Registreret bruger

   Tusinde tak for vejledningen. – Ingen andre har adgang til min PC. – Forsøgte straks at finde Zimbra i listen for tilføj / fjern programmer – kunne ikke finde det. Presserende opgaver gjorde jeg ville afventede bedre tid til gå videre med løsningen! – I dag til morgen d. 08/10-21 ser mit mail program pludselig ud som i tidliger (UDEN Zimbra) – jeg aner ikke hvorfor? Jeg har ikke redigeret/justeret noget som helst – Hvis det vender tilbage vil jeg gå i gang med problemløsningen igen. Tak for din hjælp.

   Du skal være abonnent for at skrive et indlæg