Acrylic Wi-Fi Home virker ikke med Windows 10

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Steffen Nielsen Steffen Nielsen 4 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
bente.vestergaard643437
Abonnent

Hej

I Komputer for alle nr. 13/2019 læste jeg med stor begejstring om programmet Acrylic Wi-Fi Home og installerede omgående programmet. Men ak og ve det fungerer jo ikke, låser derimod på det nærmeste alle programmer, og alt kører mega langsomt.

Ved et nærmere studium af programmet i Fordelszonen kan jeg se, at det er udgivet 12. januar 2015, og at det virker med: Windows 7, Windows 8 og Windows Vista.

Altså tilsyneladende ikke Windows 10, det glemte vedkommende at omtale i sit svar til ”Min printer taber forbindelsen” på side 73.

Jeg elsker Fordelszonen, men har flere gange undret mig over, at I tilsyneladende ikke opdaterer programmerne, som kan hentes. Ville det ikke være smart at gøre det?

Med venlig hilsen

Bente

Steffen Nielsen
Steffen Nielsen
Komputer for alle

    Kære Bente

    Programmet Acrylic i Fordelszonen er heldigvis ikke så gammelt, som du skriver. Datoen henviser til den dato, programmet først blev lagt i Fordelszonen. Vi ved godt, det kan være forvirrende.

    Acrylic Wifi Free ligger nu i nyeste version (4.3)  her:

    https://fordelszonen.komputer.dk/programmer/acrylic-wifi-free

    Den virker naturligvis også i Windows, og det er nu rettet til.

    Du skriver, at programmet låser andre programmer. Kan du uddybe det? Jeg synes ikke umiddelbart, at det tærrer særligt meget på pc’ens kræfter.

    Jeg beklager fejlen med de forkerte oplysninger.

    Med venlig hilsen
    Steffen Nielsen
    Komputer for alle

     

    Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.