AVAST unsubscribe kan ikke finde ud af det

Ikke løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Jensgibe 2 måneder, 2 uger siden.
Oprettet af
Jensgibe
Abonnent

Jeg har fået gratis Avast i Fordelszonen, og må have bestilt en betalingsudgave. Når jeg vil ophæve aftalen kommer jeg til en side hvor man skal klikke på UNSUBSCRIBE, men den mulighed vises ikke???   Kan man ikke få en adresse som man bare kan skrive til???  Jeg er 86 og ikke for spids, så HJÆLP


bentimba
Registreret bruger

  Prøv denne

  [email protected]
  avastdanmark.dk
  Skolestræde 3
  8900 Randers C

  Jeg har desværre ikke telefonnummeret.

   

  HenrikClausen
  HenrikClausen
  Komputer for alle

   Hej Jens

   Avast er gratis, men de tilbyder en betalt udgave, og gør det med ‘anbefalinger’, der får det til at se ud som det rigtige og naturlige at gøre. Men hvis du ikke har haft betalingskortet fremme, har du ikke en betalt udgave.

   Nu kunne jeg virkelig godt bruge et skærmskud eller to af det, der forvirrer. Vi har en vejledning til at tage skærmskud her. Tag et skærmskud eller to af Avast, og vedlæg det til sagen her:

   https://forum.komputer.dk/forum/godt-i-gang-med-sporg-os-forum/emne/sadan-tager-du-et-skaermskud/

   Hvis du har bestilt et abonnement, vil det blive trukket på dit betalingskort, og du får e-mail med kvitteringer. Derfor vil jeg foreslå at søge i din e-mail efter “Avast”, “Digital River”, “Nexway” og “Cleverbridge”. Hvis du ikke har kvitteringer og ingen posteringer på dit betalingskort, har du ikke en betalt udgave.

   Så lad mig se lidt nærmere på skærmskud / kvitteringer, så skal vi nok få det løst.


   Jensgibe
   Abonnent

    Mange tak for dit forsøg på at hjælpe mig. desværre er jeg nok helt håbløs, jeg kan ikke finde tilbage til den side hvor der ikke var en knap med “Unsubscribe”

    . Jeg har skrevet et simpelt brev i Word hvor jeg bare beder dem om at sløjfe mig. Men jeg kan ikke finde en simpel almindelig adresse at sende det hen. Jeg bliver javet frem og tilbage og det er sgu lis’som de har lavet hele balladen for at snyde gamle folk.  Selv på Google kan jeg ikke finde en adresse??

    Med tak og hilsen Jens G

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

     Selv tak – og prøv lige at spørge banken, om der er noteret et abonnement på Avast på dit betalingskort. De vil kunne opsige abonnementet ved at aflyse betalingen til det.


     Jensgibe
     Abonnent

      Kære Betimba og Henrik Clausen.

      Jeg takker for jeres svar og undskylder at jeg har været så længe om at svare. Jeg var idag Banken, men hvis de skulle hjælpe mig skulle jeg lukke ned for mit Visa-kort og få et nyt. Men så lukkes jo også alle andre aftaler og SÅ får jeg da aldrig fundet ud af det. Men nu har jeg taget screenprints af en side og en aAfmeld 2.jpgnden som jeg tror jeg har fået rullet helt ud og taget med???

      Som I ser har jeg vist to aftaler og jeg vil godt ud af det hele. men der Er altså ikke nogen knap at trykke på???

      Jeg har prøvet og prøvet, men bliver bare mere forvirret af det. Det skulle da være forbudt at lave en afmelding så kompliceret, og hvorfor mon der ikke er en adresse???

      Mon jeg skal prøve at skrive til den adresse


      Jensgibe
      Abonnent

       Undskyld mig, men jeg har måske sat printene ind to gange? Jeg skrev til Randers adressen  for Avast, men der ingen der, og heller ikke i hverken Krak eller Google maps.     Undskyld igen, jeg HAR været bedre til dette! der skulle være to prints????

       Med venlig hilsen Jens Gibe


       Jensgibe
       Abonnent

        Øv nu ser jeg at printene er alt for små og ulæselige.  Hvad kan jeg gøre???

         

        Hilsen J G

        Du skal være abonnent for at skrive et indlæg