Hentning / åbning af programmer fra Fordelszonen

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  ki52 5 år siden.
Oprettet af
ki52
Registreret bruger

Som ny abonnent på Komputer for alle har jeg forsøgt at hente / køre et par programmer fra Fordelszonen (Panda, Autoruns, BitDefender), men hver gang ender jeg med at skulle vælge, hvilket program der skal åbne programmet. Når jeg har hentet programmer andre steder fra, går installationen normalt selv i gang. Hvad er der galt ?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det er et underligt problem, som egentlig ligger i Windows.

    Lad mig foreslå at du finder det hentede program i Stifinder, og kører det derfra. Så har programmet ikke længere nogen erindring om, at det er hentet med en browser.


    ki52
    Registreret bruger

      Filen jeg henter hedder f.eks. bitdefender_online5 og når jeg dobbeltklikker på den / beder om at få filen åbnet, bliver jeg blot spurgt om hvilket program jeg vil anvende (Acrobat reader, Word osv.). Så jeg kan heller ikke starte programmet via Stifinder.

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Prøv at højreklkke på filen og vælg Egenskaber. Filendelsen bør være .EXE (.MSI er også en mulighed). Er den ikke det, skal du omdøbe filen, så den får det rigtige efternavn.


        ki52
        Registreret bruger

          Der er ikke nogen filendelse angivet under egenskaber. Jeg har i mellemtiden hentet bitdefender på nettet og installeret programmet – og det virker fint.

          Mange tak for hjælpen !!

          Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.