Installation af Format Factory.

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 måneder, 3 uger siden.
Oprettet af
user-332317
Abonnent

Hej Komputer for alle.

2 gange (på 2 pc`er) har jeg installeret Format Factory. Jeg har set jeres advarsel om at takke nej til eventuelle ekstratilbud under installationen. Desværre kan jeg ikke finde “nej-knappen”. Kan i fortælle mig hvor den er? Lige nu har jeg 2 pc´er med Chromium/Yahoo, og mangler også hjælp til at komme af med dem, og få Google tilbage. Håber der er hjælp at hente.

Venlig hilsen Karen

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hej Karen

  Deres måde at vise Nej-knappen er lige snedig nok for min smag: Det er ‘Afvis’ umiddelbart efter at man har accepteret licensbetingelserne. Jeg vedlægger et skærmskud.

  Chromium er egentlig en udmærket variant af Chrome, det er ikke så slemt at have den. Den bør kunne afinstalleres fra Windows’ Apps og funktioner liste uden videre.

  Yahoo! skal fjernes fra hver af dine browsere, på tre måder:

  1. Sæt standardsøgemaskinen til Google
  2. Sæt startsiden til det, du ønsker
  3. Sæt “Ny side” til det, du ønsker.

  Sig til, hvis du har brug for flere detaljer om at sætte dine browsere (hvilke, præcist?) tilbage til de indstillinger, du foretrækker.


  user-332317
  Abonnent

   Tak for svar, nu fungerer det. Jeg af-installerede det først-installerede Format Factory, og installerede det igen efter jeres anvisninger, og det virker fint. Tak for det. Allerførst gik jeg i Apps og funktioner, for at fjerne Chromium, det lykkedes, men til min forbavselse var Yahoo også væk. I hvert fald kan jeg ikke finde det i min pc. Kan det være rigtigt?

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Ja – det stemmer udmærket, at Yahoo! var pakket sammen med Chromium-installationen.

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg