Kaspersky Anti-Ransomware Tool kan ikke installeres.

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  goeje2104 10 måneder, 3 uger siden.
Oprettet af
goeje2104
Abonnent

Hej,

Jeg har prøvet at installere Kaspersky Anti-Ransomeware Tool. Der kommer en besked om,  at jeg skal kontakte support. Hvad gør jeg galt??

Med venlig hilsen

Helle Green Nielsen

tips
tips
Registreret bruger

  Det er i nogle tilfælde unødvendig at installerer Kaspersky anti-ransomeware da den antivirus program som er installeret i din computer kan klare det der ransomware men prøv først og undersøge hvad din antivirus kan, og du kan da også lige fortælle hvilken antivirus at du har installeret i din computer.


  goeje2104
  Abonnent

   Hej 🙂

   Jeg har You See Sikkerhedspakke. Jeg har før haft Kaspersky installeret sammen med You See Sikkerhedspakke. Jeg afinstallerede det, da jeg ikke kunne finde ud af at opdatere det, for derefter at installere en nyere version. Så jeg synes det er underligt programmet ikke kan installeres nu.

   Hilsen

   Helle

   tips
   tips
   Registreret bruger

    Ja YouSee laver jo ikke deres egen antivirus, men køber systemet fra F-Secure, og jeg tror helt bestemt at du er beskyttet mod feks. ransomware og meget andet, så det er jo nærmest unødvendig at installerer noget andet, men hvorfor at du ikke kan installerer Kaspersky ja det kan jeg ikke lige sige noget om, men det er en god ide at du kikker ind på hjemmesiden hos F-Secure safe og der kan du jo selv læse omkring hvilken beskyttelse der er i deres antivirus…………………….


    goeje2104
    Abonnent

     Hej 🙂

     Har talt med F-secure, der siger jeg gennem You See Sikkerhedspakken er sikret mod ransomeware 😀

      

     Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.