MiniTool Power Data Recovery 8.8

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 dage, 15 timer siden.
Oprettet af
alttilos14107
Abonnent

Hej.I skriver i et af bladene, at MiniTool Power Data Recovery 8.8 er gratis og kan finde de filer, man har fået slettet. Jeg kom til at slette en masse videoer, de fyldte så meget, at de blev slettet permanent. Jeg installerede programmet, men jeg fik den besked, at det ikke kunne finde filerne, da der var for mange, og at jeg skulle betale for at få filerne. Jeg betalte 581 kr. Programmet virkede ikke, så jeg ville opsige det, men det tog mig næsten en time at nå ind til den side, hvor jeg kunne opsige. De skrev der, at hvis man opsiger inden for 14 dage er ordren annulleret. Jeg fik ingen bekræftelse på, at jeg havde opsagt og måneden efter trak de igen 497,86 kr fra min konto. På mig virker det som et fup-firma.Er det mig, der gjorde noget forkert, jeg stolede på firmaet fordi I sagde god for det.Med venlig hilsenSunrid Johansen

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det var da en grim historie! En “Pengene tilbage” garanti skal naturligvis honoreres, og det må ikke være urimeligt vanskeligt at bruge muligheden. Du har vel brugt siden her?

    https://www.minitool.com/refund-policy.html

    Nu kender vi MiniTool igennem et stykke tid, og vi har ikke set noget (TrustPilot og lignende), der tyder på at de er et fupfirma. Så jeg vil foreslå at du finder kvitteringerne frem og vedlægge dem her. Så vil jeg se på detaljerne og skrive til dem igen.

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg