NYE & GL. PROGRAMMER

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Martin Lorentsen Martin Lorentsen 3 år siden.
Oprettet af 356778
356778
Registreret bruger

Programmets navn: Oprydningspakken
Spørgsmål: Dette har været diskuteret før, men jeg savner virkelig mere info om hvilke programmer man kan fjerne, hvis man installerer nyt, altså meget mere “Er du glad for …” Man mister let overblikket, når man har en vrimmel af hjælpeprogrammer liggende! Er fx.  Ashampoo Winoptimizer overflødigt, hvis man bruger nævnte pakke?

Martin Lorentsen
Martin Lorentsen
Komputer for alle

    Hej

    Jeg kan godt forstå, at du kan miste overblikket. Der er afsindigt mange gode programmer derude.

    Til de programmer i Oprydningspakken, hvor det er relevant at fjerne et andet program, har vi angivet det i en “Er du glad for..”-boks i bladet nederst til venstre.

    Henter du Wise Disk Cleaner, kan du eksempelvis fjerne CCleaner og Clean Master, og henter du Fast Duplicate File Finder, kan du fjerne Auslogics Duplicate File Finder.

    Lad endelig være med at fjerne WinOptimizer. Det er fantastisk program til at optimere pc’ens ydeevne. Grunden til, at det ikke er med i Oprydningspakken, er, at pakken fokuserer udelukkende på oprydning og at fjerne filer og programmer. WinOptimizer kan ganske vist bruges til oprydning, men det er også fremragende til at optimere din pc på mange andre måder, som Oprydningspakken ikke kan.

    Jeg håber, at det var svar på dit spørgsmål.

    Med venlig hilsen

    Martin Lorentsen

    Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.