Opdatering af programmer

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henning Rasmussen Henning Rasmussen 3 år, 1 måned siden.
Oprettet af
fezzer466860
Registreret bruger

Hej,

Jeg har som medlem af “komputer for alle” hentet flere programmer (som normalt koster penge) fra “Fordelzonen og jeg har derefter modtaget besked via mail at jeg kan hente opdateringer til flere af de programmer som jeg har hentet og registreret fra “Fordelzonen” Nu er mit spørgsmål: vil de programmer som er hentet og registreret, stadig virke som de skal efter de er blevet opdateret som jeg blevet anbefalet ?

PS. Alle programmer kommer fra Ashampoos hvor jeg har en konto

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgxwLsdHTWfdJrDwnqFSKPvKNBDvb

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgxwLsdHTWfdJrDVhQHgdBNRVBlzh

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgxwLsdHTWdWHHSddHNgDHQBdMDWP

Mvh. Kim Nielsen / [email protected]

 

Mvh. Kim Nielsen

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    Hej Kim,

    Det kommer an på, om du opdaterer programmet til en helt anden udgave. De programmer vi bringer fra Ashampoo har et årstal som versionsnummer – fx Winoptimizer 2020 – og Ashampoo sælger nogle lidt større programmer, som har et tocifret tal som version – fx WinOptimizer 18. Hvis du siger ja til at opdatere et Ashampoo-program til fx version 18 i stedet for 2020, vil det derfor ikke længere være et fuldt fungerende program.

    Der kan dog godt komme mindre opdateringer til de samme versioner, som du har hentet på Fordelszonen. Nøglen her er bare at være opmærksom på, hvilken version du siger ja til. Og skulle du komme til at hente den forkerte, kan du altid bare fjerne den igen og hente det oprindelige program på Fordelszonen.

    Mvh Henning Rasmussen

    Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.