Pdf-convertere kan kun klare 3 sider

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  alauda 3 år siden.
Oprettet af
alauda
Abonnent

Hej – jeg har lige prøvet to pdf-convertere fra Fordelszonen, men de kan begge kun klare 3 sider, hvilket er det samme som alle andre gratisprogrammer. Jeg prøvede også at splitte en fil op – samme resultat. Efter beskrivelsen skulle de ellers kunne klare lidt af hvert …

Hilsen Anne-Lærke

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    Hej Anne-Lærke,

    Hvilke konkrete programmer har du prøvet, hvor du mødte denne begrænsning? Og hvad er det præcis, du har behov for at gøre med dine dokumenter/PDF’er?

    Mvh Henning Rasmussen


    alauda
    Abonnent

      Hej Henning

      Jeg har prøvet PDFMate og AlterPDF. Det, jeg har mest brug for, er at kunne redigere ret store pdf-filer (også med billeder). Det giver ikke et godt resultat at konvertere til Word først, som jeg ellers havde tænkt, det skal foregå i selve pdf’en.

      Mvh. Anne-Lærke

      Henning Rasmussen
      Henning Rasmussen
      Komputer for alle

        Hej Anne-Lærke,

        De gratis PDF-programmer, jeg kender til, er i stand til at kombinere flere PDF’er i én, splitte en PDF op i flere dokumenter, rotere siderne og den slags.

        Det er min erfaring, at det altid er noget bøvl at redigere indholdet af en PDF, fx med tekst og billeder, selv med betalingsprogrammer som Adobe Acrobat. Så her vil jeg klart anbefale dig at arbejde i et tekstbehandlingsprogram først.

        De programmer, der kan lidt mere end kombinere og splitte sider, har ofte en begrænsning. Jeg ved ikke, om du har prøvet Sejda PDF, der er lidt mere avanceret? Her er begrænsningen 3 dokumenter om dagen, hvilket vel kan gå an til almindeligt privat brug:

        https://fordelszonen.komputer.dk/programmer/vaerktoejsprogrammer/sejda-pdf-desktop

        Mvh Henning


        alauda
        Abonnent

          Hej Henning

          Tak for svar 🙂 – jeg var ikke nået til Sejda; men det program fungerer superfint i modsætning til de to andre, jeg prøvede :-).

          Hilsen Anne-Lærke

          Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.