Programmet PDFsam er vist nok ikke gratis?

Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
Jensgibe
Abonnent

Jeg har downloadet programmet og åbnet en PUB fil, der vises, men når jeg vil forsøge at bruge det koster alle funktioner penge??    Har jeg misforstået det?  Jeg er 87 og ikke for skrap til dette. Jeg ville prøve at se om jeg kan redigere i dokumentet. Jeg skriver en livsbeskrivelse i Publisher og printer den ud i OneNote så mine børnebørn kan læse det i Adobe. Jeg tænkte bare det kunne være sjovt hvis de fik det i en PDF fil, men alligevel kunne rette i det.  Kan det lade sig gøre?

Med venlig hilsen   Jens Gibe

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Jens

    Hm, jeg forstår problemet… Sagen er, at de funktioner, vi viser i artiklen, er gratis og fungerer fint. Men redigering af indhold og andre funktioner er mod betaling. Det skulle vi nok have skrevet tydeligere.

    Jeg har en del erfaring med PDF-filer og ved, at det er besværligt at redigere i dem. Filtypen er egentlig bygget til at være uforanderlig, og det giver nogle ret strenge begrænsninger for, hvad man kan redigere i en PDF-fil. Blandt andet kan det slet ikke lade sig gøre at få tekst til at flyde til den næste side.

    Gode, gamle Publisher kan genne i nogle andre formater. Mon de kan bruges?


    per lŸtzen386589
    Registreret bruger

      Har I et andet prodram som kan konvertere pdf til et teksformet, man kan redigere i. Jeg syntes, at jeg har set det i et tidligere nummer i KFA

      Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.