SSD Life Pro

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 2 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
user-331968
Registreret bruger

Jeg kan ikke finde ovennævnte program i fordelszonen. Hænger programmet måske sammen med AS SSD Benchmark? Hvis ja, er det ikke beskrevet udførligt i blad nr. 15, og jeg ved ikke, hvordan jeg kan aktivere funktionen.

tips
tips
Registreret bruger

    Jeg kan finde SSD life Pro til dig, ja klik på link og se nærmer, men der er jo også den mulighed at du finder frem til den navn din SSD har, og at du på fabrikkens hjemmeside kan hente et gratisprogam som kan fortælle omkring status og heldbred på din SSD. Men se vedhæftet fil omkring Kingston program.

    https://fordelszonen.komputer.dk/computerudstyr/ssd-life

    Vedhæftede filer:
    tips
    tips
    Registreret bruger

      Men med hensyn til SSD life Pro, ja der er rissiko for at programmet ikke kan fungerer med den SSD der er i din computer, og ikke kan fortælle noget særlig, måske kun at din SSD er OK, jeg har afprøvet SSD life pro i en Kingston SSD og i en sandisk SSD hvor programmet i begge tilfælde ikke kunde fortælle noget særlig, ja kun at SSD var OK, men hvis at du kan lidt engelsk, kan du jo læse vedhæftet fil.

      Men det der også sker med SSD life Pro, er jo at efter kort tid kommer der en besked om at det er slut med at hverer gratis og hvis man vil fortsætte med programmet, ja så skal man betale for programmet……………………..

      Vedhæftede filer:
      Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.