Virus

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af  hlexa 8 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
jcchri
Medlem

Kan ikke laste ned WeBrowserPassView, bliver fjernet av Norto som siger det er skadelig

John


hlexa
Registreret bruger

    Den kommer fra NirSoft. Der er mange af hans programmer som regnes for skadelig. Det undre mig lidt, at KfA lægger hans programmer på CD/Fordelzonen.

    Han påstår selv de er falske/possitive.

    Så enten lader du være med at installere den, eller osse ser du bort fra advarslen. Personligt ville jeg ikke bruge software fra NirSoft. Hvis man er lidt paranoid, så kunne man jo få den tanke når han nu er israeler, at han har forbindelser til Mossad.

    🙂

     


    Mogens R.
    Medlem

      Er NirSoft også en af dem, vi også kender UniBlue bedst. Udsender falske software, der kan gøre maskinen ikke færdig scannet, selv om der står, at programmet er gennemført. ?
      Kender ikke til navnet, før du nævnte dette.


      hlexa
      Registreret bruger

        Jeg kender ikke UniBlue.

        Men jeg syntes han fokuserer for meget på passwords. Han – og Mossad – må efterhånden ha’ en anseelig samling. Han arbejder nok ikke gratis, så een eller anden må stå for finansieringen.

         


        cjac
        Abonnent

          Har også prøvet at installer/downloade dette program men Trend micro maximun security fjerner det pga. spyware. Forsøger at gendanne det men det vil ikke lykkes:Det er ikke godt at man har et sådan program liggende til brug  som indeholder spyware, man må da kunne stole at programmer som er testet/prøvet og udlagt af Komputer for Alle er ok.

          Hvad gør Komputer for Alle så det virker?

           

          Steffen Nielsen
          Steffen Nielsen
          Komputer for alle

            Hej alle

            Programmet er ikke skadeligt. Det giver ikke virus. Det kan imidlertid bruges som et “hackerværktøj”, da man kan få adgang til andres passwords med det. Det beskriver vi i bladet. Det er sandsynligvis derfor, at nogle antivirusprogrammer advarer mod det. Hvis I vil bruge programmet, må I slå jeres antivirusprogram fra midlertidigt.

             

            Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.