VLC mediaplayer virker ikke

Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 år, 1 måned siden.
Oprettet af
939
Registreret bruger

Jeg har installeret VLC og tilsluttet den via den videograbber I anbefaler. Jeg når kun til det punkt, hvor jeg skal finde videoenhedens navn i rullemenuen og der findes den ikke. Jeg har afspillet videoen på mit TV via en converter og det virker perfekt. Kan I finde en god forklaring?

Med venlig hilsen Henning

 

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

  Hej Henning,

  Hvis grabberen ikke dukker op i VLC, tyder det på at den ikke er installeret korrekt. Kan du finde grabberen i Enhedshåndtering?

  Mvh Henning Rasmussen


  939
  Registreret bruger

   Ja

   Den hedder video grabber i enhedshåndtering


   939
   Registreret bruger

    Jeg har geninstalleret VLC og nu virker det. MEN…. Jeg har optaget en film på 1tim og 35 min. Den fylder 113GB!!!!! Hvis jeg vil overføre det til DVD svarer det til CA 24 stk. DVD. Der må være en fejl et eller andet sted. Har I ikke en ekspert der kan gennemskue det???

    Med venlig hilsen

    Henning

    PS.

    Denne gang vil jeg meget gerne have svar på mail: [email protected]

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

     Hvilken filtype er det? Jeg mistænker, at det er et format med meget beskeden komprimering – og at konvertering til MP4 vil skære størrelsen rigtig langt ned.

     Converter4Video kan komprimere optagelsen:

     https://fordelszonen.komputer.dk/foto/video/converter4video

     Her kan du også vælge forskellige opløsninger. Fuld HD (1920 x 1080) er rigeligt til de fleste formål, og du kan spare meget plads ved at gå ned til lavere opløsninger.

     Forummet 'FORDELSZONEN' er lukket for nye emner og svar.