Et langvarigt problem, som nu er løst

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  finnmork527828 8 måneder siden.
Oprettet af
finnmork527828
Abonnent

For et stykke tid siden opdaterede jeg Windows 10 PRO til den seneste version og installationen gik fint.

Pludselig en dag, da jeg lukkede Google Chrome op, kom der blå skærm og Windows havde kontateret et problem og der blev samlet oplysninger og pcen genstartede. Det gentog sig.
Nå mon ikke en geninstallation af Google Chrome var løsningen ?  Det kunne jeg ikke. PCen frøs og genstartede.
Windows blev geninstalleret (beholdt filerne) – Google Chrome kunne stadig ikke installeres og der var også problemer med andre programmer – Det kørte rigtig skidt.
Ny windows installation, denne gang med sletning af alle filer – hjalp ikke.
Ind på jeres hjemmeside og downloade alle fejlfindingsprogrammer.Ingen fejl på harddisk, ram eller cpu.
Jeg havde læst, at een med de samme problemer havde skiftet harddisken og det havde løst problemet.
Ny SSD harddisk installeret med Windows nyinstalleret igen – stadig samme problem.
Desuden havde jeg også opdateret BIOS via internettet.
Kunne det være bundkortet. Dyret blev indleveret til et IT værksted, der testede hardwaren – de kunne ikke finde nogen fejl.
Dyret med hjem igen.
Kørte en “Ren start” hvor kun de mest nødvendige drivere var aktiveret – stadig samme problem.
Så må det da være BIOS.
Så opdagede jeg, at den version, der var blevet installeret via nettet IKKE var den seneste version, som var tilgængelig på ASUS’s hjemmeside.
Herefter blev filen hentet ned på en USB og installeret på bundkortet.
Halluja – nu kører alt igen som det skal.
Mit råd er derfor – lav en artikel, hvor folk bliver guidet i at opdatere bios. Jeg checker fremover hvert halve år.
Det har simpelthen været noget bøvl som jeg har slåsset med i næsten 3 uger, men heldigvis med en lykkelig udgang.

 

 

 

 

 

 

Du skal være abonnent for at skrive et indlæg