Printerproducenter lyver stærkere, end en hest kan løbe!

Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  johnwpd 4 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
Anonym

Printerens mærke/producent:Epson
Printerens modelnummer: XP-255
Spørgsmål:Hvorfor lyver printerproducenterne om blækniveau?

For at tjene penge, naturligvis.

På min første vedhæftede fil (blæk), kan man se, at blækpatronerne burde være helt i bund.På næste vedhæftede fil (Prince 03) kan man se en fil, jeg printede ud, mens blækniveauet var som på første fil. Det udprintede billede var perfekt og helt klart i farverne. Og sådan har det forholdt sig i lang tid. Jeg har haft printere af forskellige mærker gennem årene, og det har været det samme med dem alle.

Hvad kan man udlede heraf?

Et gammelt ordsprog siger noget om, at nogen lyver stærkere end en hest kan løbe. Jeg vil opgradere ordsproget til: Printerproducenter lyver stærkere end nogen printer kan printe noget ud!

Jeg bliver ved med at printe ud, indtil blækpatronerne er HELT tomme. Det kan jeg konstatere ved, at printeren stopper midt i udskrivningen.

Håber nogen kan bruge dette til noget. Blækpatroner er ret dyre, så det drejer sig om at udnytte dem til sidste dråbe.

Der er muligvis sket en fejl, da jeg ville vedhæfte filer. Prøver at sætte dem direkte ind her:

Ser ud til, at det lykkedes!

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Tak for tippet – det har jeg flyttet til en passende kategori.

    Og jeg er ganske enig: Din printer er en Epson, min er en HP, problemet er det samme: Vi bliver lokket til at skifte blæk/toner, før det egentlig er nødvendigt. Min HP-printer er i den professionelle ende, men gør det også. Jeg har en ekstra toner liggende klar, men sætter den først i, når den gamle toner faktisk er tom.


    johnwpd
    Abonnent

      Den simple forklaring er vistnok, at printerne slet ikke kan måle væskestanden i patronerne, men anslår hvor meget der er tilbage ud fra, hvor mange sider der er kørt igennem printeren (med 5% dækning) med forskellige farver.

      Forummet 'GIV OS DINE BEDSTE TIPS' er lukket for nye emner og svar.